Yvon Jaspers over uitgelekte foto’s; 'onzin'!

Yvon Jaspers over uitgelekte foto’s; 'onzin'!

Geschreven door Pieter Jongsma

Vanochtend meldde PRIVÉ dat zij informatie hebben over de vijf boeren die mee zouden doen met de speeddates van Boer Zoekt Vrouw. Afgelopen zaterdag is er volgens het weekblad in het geheim een meeting geweest van het programma waarbij er stiekem foto’s zijn gemaakt.

100% Wakker -de ochtendshow van 100% NL-  belde met Yvon Jaspers om te vragen wat er wel of niet waar is van de geruchten. “Je moet het nooit geloven, het enige wat je moet doen is kijken maar dan moet je even geduld hebben”, aldus Yvon. Het weekblad wist onder andere te meldden dat de speeddates op Kasteel de Wittenburg in Wassenaar zouden zijn. Daarnaast zouden er 90 briefschrijvers aanwezig zijn en zou de jongste boer drie keer de trap op en af zijn gelopen omdat het shot niet goed was, allemaal niet waar volgens Yvon.

De presentatrice raadt mensen aan om het weekblad niet te kopen. “Straks krijg je het gewoon heel mooi voorgeschoteld op zondagavond, waarom zou je dat dan nu in een roddelblad lezen.” Ook voor Privé zelf had Yvon nog een tip. “Als ze slim zijn plaatsen ze het niet. Er zijn heel veel boeren die heel makkelijk meewerken met interviewtjes met hun en dat zou dan niet beter worden.”