Feyenoord en PSV live in de vierde ronde Europa League bij RTL 7

Feyenoord en PSV live in de vierde ronde Europa League bij RTL 7

Geschreven door Pieter Jongsma

PSV en Feyenoord zijn bij RTL 7 live te volgen in de vierde ronde van de Europa League.

Op donderdag 6 november komen beide ploegen achtereenvolgens in actie. Presentator Wilfred Genee zit met Johan Derksen en Wim Kieft in de studio voor wedstrijdanalyses.

PSV treedt om 19.00 uur aan tegen Panathinaikos. Na het gelijkspel tegen de Grieken twee weken terug mag PSV nu opnieuw tegen ze aantreden. PSV staat momenteel op de tweede plek in de groep. De voorsprong op nummer drie is echter maar één punt, dus het is belangrijk voor de Eindhovenaren om de uitwedstrijd te winnen. Het commentaar wordt verzorgd door Sierd de Vos. Ter plaatse is Marcel Maijer, hij zorgt voor de interviews.

Feyenoord speelt om 21.00 uur thuis in de Kuip tegen Rijeka. Het team van coach Fred Rutten krijgt de kans zich te revancheren na het 3-1 verlies uit tegen de Kroaten. Feyenoord verkeert op dit moment in een goede flow en wist in de Eredivisie vijf wedstrijden achter elkaar te winnen. Met de steun van het fanatieke publiek gaat Feyenoord voor de winst in Rotterdam. De commentator van deze wedstrijd is Leo Driessen.

Om 23.15 uur zijn de samenvattingen van de overige gespeelde wedstrijden te zien. De voetbalavond wordt afgesloten met onder andere: Celtic, Tottenham Hotspur, Dinamo Moskou, Napoli, Villarreal en Internationale.

Donderdag 6 november:
18.00 uur Europa League voorbeschouwing
19.00 uur Panathinaikos – PSV
21.00 uur Feyenoord – Rijeka
23.15 uur Samenvattingen