PSV en Feyenoord live in de Europa League bij RTL 7

PSV en Feyenoord live in de Europa League bij RTL 7

Geschreven door Pieter Jongsma

Donderdag 2 oktober is de tweede speelronde in de groepsfase van de Europa League. Zowel PSV als Feyenoord zijn live te zien op deze voetbalavond bij RTL 7.

Wilfred Genee zit in de studio voor de presentatie, geflankeerd door analisten Johan Derksen en Wim Kieft.

Om 17.00 uur trapt PSV af uit tegen Dinamo Moskou voor de tweede wedstrijd in de groepsfase. Na de 1 - 0 winst thuis tegen het Portugese Estoril wacht PSV nu een zware wedstrijd. De Eindhovenaren maakte een goede indruk tegen Estoril, al verzuimde de ploeg de wedstrijd vroegtijdig definitief te beslissen. Is PSV in staat om de goede indruk door te trekken tegen Dinamo Moskou?
Het commentaar wordt verzorgd door Sierd de Vos. Marcel Maijer is ter plaatse voor de interviews.

Om 19.00 uur start Feyenoord tegen het Belgische Standard Luik. Na het 2 - 0 verlies uit tegen titelverdediger Sevilla mag Feyenoord het nu thuis proberen. Standard Luik heeft de eerste wedstrijd gewonnen en heeft ambities om ver te komen in de Europese topcompetitie. In een kolkende Kuip gaat Feyenoord voor de eerste overwinning. Leo Driessen neemt het commentaar voor zijn rekening.

Om 22.30 uur wordt de voetbalavond afgesloten met de samenvattingen van de overige gespeelde wedstrijden. Villarreal, Tottenham Hotspur, Celtic, Internationale, Sparta Praag en Napoli zijn onder meer te zien.

Donderdag 2 oktober:
16:40 - Voorbeschouwing
17:00 uur Dinamo Moskou – PSV
19:00 uur Feyenoord – Standard Luik
21:30 uur Dinamo Moskou – PSV (samenvatting)
22:30 uur Samenvattingen