‘Post voor Sint’ van start bij RTL Telekids

‘Post voor Sint’ van start bij RTL Telekids

Geschreven door Pieter Jongsma

Vanaf vandaag zijn er weer nieuwe afleveringen te zien van het programma ‘Post voor Sint’ bij RTL Telekids.

In het programma dat elke schooldag wordt uitgezonden, is te zien hoe Coole Piet en Danspiet vanuit de Controlekamer van het kasteel van Sinterklaas alle post behandelen die wordt gestuurd door kinderen uit het hele land.

In 'Post voor Sint' krijgen alle kinderen van Nederland een kijkje in de Controlekamer van ‘De Club van Sinterklaas’. Hier komt alle post binnen die kinderen naar Sinterklaas hebben opgestuurd. Van knutselwerkjes tot tekeningen, maar vooral… verlanglijstjes!

Daarnaast gaan Keet! en Testpiet elke aflevering bij een kind op bezoek dat hulp nodig heeft bij de meest uiteenlopende vragen. Bijvoorbeeld bij Jada, die graag zou willen weten waarom haar hond bij binnenkomst van andere mensen wel blaft en bij Testpiet niet.

Kinderen kunnen tot 5 december via de ‘Post voor Sint’ website (www.postvoorsint.nl) en de ‘Club van Sinterklaas’ app persoonlijke post insturen en hun brandende vragen stellen aan Sinterklaas en zijn Pieten.

‘Post voor Sint’ is vanaf vandaag van maandag t/m vrijdag om 08:00 uur en 16:00 uur te zien bij RTL Telekids, via het kanaal van RTL 8.