Life 4 You ontvangt zondag runners up uit Boer Zoekt Vrouw

Life 4 You ontvangt zondag runners up uit Boer Zoekt Vrouw

Geschreven door Pieter Jongsma

Hoe was het om nét niet met de felbegeerde boer uit het populaire programma ‘Boer Zoekt Vrouw’ naar huis te gaan? Zondag schuiven de ervaringsdeskundigen aan in ‘Life 4 You’ bij RTL 4.

Zo vertelt Ada van boer Geert hoe zij de mediahype heeft ervaren en Katherine hoe blij zij achteraf was met Bertie’s keuze voor Esther.

Maar ook Marieke die voor de Texelse boer Jan ging, komt langs en Leonie van boer Tom. Wat vindt zij ervan dat er tussen Rimke en haar boer nog geen vurige liefde is opgebloeid? Hebben deze runners up inmiddels een nieuwe liefde in hun leven? Carlo Boszhard en Irene Moors vragen hen het hemd van het lijf.

Verder is er aandacht voor de nieuwe feelgood serie van RTL 4: ‘Familie Kruys’. Vanaf zondag 29 maart spelen acteurs Marcel Musters en Frederik Brom de vriend en zwager van Bette Kruys (Linda de Mol). Beide mannen schuiven aan in ‘Life 4 You’ om te vertellen over de nieuwe serie naar een idee van Linda de Mol.

Verder zingt Gers Pardoel zijn nieuwe single ‘Nooit Meer Alleen’, gaat kokkin Sandra aan de slag met een bijzonder paasdiner en is er weer de serenade aan het nieuws, uitgevoerd door Lisa Lois.

Bekijk Life 4 You op TVblik.nl/life-4-you