Te gast in Life 4 You: Leonie, Janne en Ingrid K. van ‘Boer Zoekt Vrouw’

Te gast in Life 4 You: Leonie, Janne en Ingrid K. van ‘Boer Zoekt Vrouw’

Geschreven door Pieter Jongsma

Aanstaande zondag 9 februari komen in ‘Life 4 You’ alle dames bijeen die het net niet zijn geworden in het populaire ‘Boer Zoekt Vrouw’. Voor het eerst krijgen de vrouwen de kans om te vertellen over hun avontuur in het buitenland.

Hoe kijken ze terug op hun deelname en het feit dat de boer voor de andere vrouw koos? Uiteraard zijn Carlo en Irene benieuwd hoe het Leonie (boer Jos), Janne (boer Wim) en Ingrid K. (Boer Johan) sindsdien is vergaan. Hebben zij inmiddels een nieuwe boer of liefde gevonden?

Behalve de dames, is ook Mary Borsato te gast. Om alvast in de romantische valentijnssfeer te komen, verzorgt zij een prachtige bruidsmodeshow. Verder komt presentator Eddy Zoey praten over zijn werk als schrijver. Hij heeft onlangs een boek geschreven over ‘vergeten’ Bekende Nederlanders. Hoe zou het nu met ze zijn? Bovendien vertelt Eddy over zijn nieuwe TV-programma en kruipt hij achter de microfoon voor zijn nummer ‘Marleen’. Hij is niet de enige die een boek heeft geschreven. Ook Linda- columniste Marleen Janssen schuift aan. Haar boek luidt: ‘Alleen Voor Vrouwen: Het Geheim Van Een Vallei Orgasme’.

Voor de ‘TV Kantine’ is Ruben van der Meer gevolgd backstage. In ‘Life 4 You’ de exclusieve beelden waarvoor Ruben in de huid kroop van niemand minder dan Gordon.

Tot slot is na een jaar afwezigheid ook de Carnavals-battle weer terug. Elke jaar in februari strijden twee acts om de titel ‘De Grootste Carnavals-hit’. Wie heeft dit keer de beste kraker?