Volgende week geen Lekker Nederlands!

Volgende week geen Lekker Nederlands!

Geschreven door Sebastiaan Boers

Aflevering vijf van Lekker Nederlands is nog net afgelopen. De hoogste tijd voor aflevering zes, volgende week zou je denken. Maar SBS6 denkt daar nét even anders over, bleek zaterdagavond. Aan het einde van het muzikale programma maakte presentatrice Do dat duidelijk.

''Over twee weken zijn we er weer'' gaf de blonde presentatrice aan. Voor de vaste ''Lekker Nederlands'' kijker moet dit niet als muziek in de oren geklonken hebben. De reden dat SBS6 het programma het een week uitstelt, heeft natuurlijk alles te maken met een ander (groot) muzikaal programma.

Aanstaande zaterdagavond, 23 mei, is namelijk dé finale van het Eurovisie Songfestival te zien bij AVROTROS op NPO 1. Om die reden besloot SBS6 om de zesde aflevering van Lekker Nederlands even op te schuiven. In plaats van Lekker Nederlands zal SBS6 een film uitzenden. 

Niet alleen Lekker Nederlands is even niet te zien, ook We Are Family is niet te zien. Om 20.30 uur zendt SBS6 de film Zookeeper, met onder andere Kevin James, Rosario Dawson en Leslie Bibb uit. Een week later, op 30 mei is Lekker Nederlands gewoon weer te zien op de zaterdagavond.

De vijfde aflevering werd gewonnen door de mannen van JURK! Het leek er even op alsof Nick & Simon deze aflevering zouden winnen, maar helaas voor hun, JURK! wist toch mooi te winnen. Lees alles over de vijfde aflevering hier nogmaals terug.

Nog even in het kort: volgende week zaterdag, 23 mei, geen aflevering van Lekker Nederlands, maar de film Zookeeper. Op 30 mei staat de zesde aflevering van Lekker Nederlands weer op het programma.

Lekker Nederlands is 30 mei om 21.30 uur te zien bij SBS6. 

Bekijk Lekker Nederlands terug via TV Blik.