Julia Zahra scoort hit dankzij ''Beste zangers van Nederland''

Julia Zahra scoort hit dankzij ''Beste zangers van Nederland''

Geschreven door Sebastiaan Boers

Zaterdagavond zagen 1.049.000 mensen hoe Julia Zahra een bijzonder optreden gaf voor hoofdgast van de avond: Jan Keizer. De zangeres besloot het nummer Just An Illusion te zingen, een hit van BZN. Vooral presentator Jan Smit en Jan Keizer zelf waren diep onder in de indruk van Julia's optreden.

Dit wordt een hit, zijn woorden van Jan Keizer. Hier blijkt de Volendamse zanger wel eens gelijk in kunnen krijgen. Maandagochtend was Julia te gast bij Q-music. Voor de Q-top 500 van het Foute Uur, mocht Julia een nummer komen zingen. Als eerste zond Julia haar cover van BZN, Just An Illusion.

Dat het een hit zou worden, was al bekend, maar nu staat Julia ook al hoog in Itunes. Op dit moment staat ze op een derde plek maar haar versie van Just An Illusion. Op Youtube is haar optreden in De beste zangers van Nederland. Het aantal views staat op dit moment (maandagochtend 09.00 uur) op 31.913. 

Naast Just an Illusion zong Julia nog een cover. Zij zong het nummer Oops! I Did It Again van Britney Spears. Hiermee brak ze door in het RTL 4 programma The Voice of Holland. Een week geleden zong Julia ook een nummer in De beste zangers van Nederland.

Toen koos Julia voor een Nederlands-talig nummer. Van de band Blof zong Julia het nummer Zaterdag. Ook dit optreden staat inmiddels op Youtube. Dat optreden is nog niet zo massaal bekeken als Just an Illusion, maar staat op dit moment op 10.942 views.

Bekijk De beste zangers van Nederland terug via TV Blik. 

Lees ook: Julia Zahra wint tweede aflevering ''beste zangers van Nederland''