Do & Julia Zahra scoren hits dankzij De beste zangers van Nederland

Do & Julia Zahra scoren hits dankzij De beste zangers van Nederland

Geschreven door Sebastiaan Boers

Dat zangeres Julia Zahra kan zingen was al bekend. Ook in het AVROTROS programma De beste zangers van Nederland liet de zangeres dit ook opnieuw zien en horen. Haar versie van Just an Illusion werd meteen een hit. Oorspronkelijk is dit nummer van de band BZN, waarin Jan Keizer de zanger is.

Afgelopen zaterdag stond de zanger van Van Dik Hout centraal. In totaal keken er zaterdagavond 706.000 mensen naar het muziekprogramma. Julia zong het nummer Zij Maakt Het Verschil van De Poema's. Haar versie staat op dit moment op nummer 36 in de Itunes top 100. Haar andere hit, Just an Illusion staat op dit moment op nummer 44.

Ook zangeres en presentatrice Do heeft een hit te pakken. Zaterdagavond zong de blondine het nummer Laat Me van Ramses Shaffy. Dit nummer werd meteen goed ontvangen door de zangers én door de kijkers. Op social media kwamen verschillende positieve reacties. De versie van Do staat inmiddels op nummer 88 in de Itunes top 100.

Hiermee scoren deze twee zangeressen hits dankzij het muziekprogramma. De andere zangers hebben tot nu toe nog geen hit gescoord. Inmiddels zijn er al vier afleveringen op televisie geweest. Van de vier afleveringen heeft Julia er al twee op haar naam gezet. In de tweede en vierde aflevering wist zij te winnen van de andere zangers.

De beste zangers van Nederland is iedere zaterdagavond om 20.25 uur te zien bij de AVROTROS op NPO 1.

Bekijk De beste zangers van Nederland terug via TV Blik.