SBS6 zoekt nieuw thuis voor huisdieren in Baasje Gezocht

SBS6 zoekt nieuw thuis voor huisdieren in Baasje Gezocht

Geschreven door Pieter Jongsma

In Baasje Gezocht, wordt voor verschillende huisdieren een nieuw liefdevol baasje gezocht. Rick Brandsteder gaat bij deze mensen op bezoek en kijkt mee naar de ontmoeting van huisdier en nieuwe baas.Baasje Gezocht is vanaf paaszondag 31 maart om 17.30 uur te zie bij SBS6.

Huisdieren in Nederland zijn vaak deel van het gezin. Het kan echter voorkomen dat door ziekte, ouderdom of andere omstandigheden men niet meer in staat is voor het huisdier te zorgen. Aan de andere kant zijn er weer heel veel mensen die de steun van een huisdier na een moeilijke periode goed kunnen gebruiken of op zoek zijn naar een kameraadje.

In Baasje Gezocht wordt de zoektocht naar een nieuw baasje voor huisdieren op de voet gevolgd. Per aflevering maken we kennis met een huisdier dat op zoek is naar een nieuwe baas. We zien het afscheid tussen het oude baasje en het dier, een bezoek aan de dierenarts voor een medische keuring en de kennismaking met het nieuwe baasje. Nadat het dier bij zijn nieuwe baasje is ondergebracht volgt nog een videobericht tussen de oude en nieuwe eigenaar van het huisdier. Deze kan met een gerust hart toezien dat zijn geliefde huisdier een nieuw warm thuis heeft gevonden.

Baasje Gezocht
Vanaf 24 maart wekelijks om 17.30 uur bij SBS6.