Net5 zet april in het teken van royalty

Net5 zet april in het teken van royalty

Geschreven door Pieter Jongsma

Met het oog op de troonswisseling wordt april een belangrijke maand voor onze Koninklijke familie. Daarom staat deze maand bij Net5 in het teken van royalty. Met het programma Prinses zoekt man en diverse films waarin prinsessen en koninginnen voorkomen, is het Máximaal genieten in april bij Net5!

Prinses zoekt man
In dit programma gaan drie prinsessen uit verschillende werelddelen op zoek naar hun ware liefde. De vrouwen gaan tijdens deze zoektocht undercover en verklappen aan niemand wat hun echte status is. De prinsessen hopen zo een man te vinden die verliefd wordt op wie ze werkelijk zijn en niet afgaan op hun afkomst. De vrouwen zijn: Prinses Sheillah Nvannungi van Buganda Kingdom (Oeganda), Prinses Aaliya van Balasinor (India) en Prinses Xenia van Saksen (Duitsland).

Films vol royalty
Naast Prinses zoekt man zendt Net5 ook films uit op dinsdag waarin prinsessen of koninginnen centraal staan. Zo is de film Enchanted te zien waarin een mooie prinses door de boze koningin wordt verbannen uit haar magische, getekende land en in het grimmige, hedendaagse Manhattan terecht komt. Ook wordt The Prince and Me 4: The Elephant Adventure uitgezonden, waarin een prinses wordt uitgehuwelijkt, maar stiekem verliefd is op de verzorger van haar huwelijksolifant. Verder zijn Sydney White, The Princess Diaries 2, The Prince and Me en A Cinderella Story te zien in april.

Films:
2 april – Enchanted
9 april – Sydney White
16 april – The Princess Diaries 2: Royal Engagement
23 april – A Cinderella Story
30 april – The Prince and Me
30 april – The Prince and Me 4: The Elephant Adventure
Prinses zoekt man
Vanaf dinsdag 2 april iedere week na de film bij Net5