Linda de Mol zet zenderstem Net5 na 20 jaar aan de kant

Linda de Mol zet zenderstem Net5 na 20 jaar aan de kant

Geschreven door Daniël Schalk

Net5 krijgt met Linda de Mol en Jildou van der Bijl aan het roer ook een nieuwe zenderstem. Het was al bekend dat de vormgeving van de vrouwenzender een opfrisbeurt zou krijgen, maar nu blijkt dat een nieuwe zenderstem daar ook bij hoort. Dat heeft de huidige stem van Net5 bekendgemaakt.

Het nieuwe logo van Net5 lijkt veel op die van tijdschrift LINDA, inclusief een punt. “Net5 besluit een punt te zetten achter haar naam in het nieuwe logo. Helaas moet ik na bijna 20 jaar ook een punt zetten achter mijn carrière als zenderstem”, schrijft zenderstem Berend Dubbe op Twitter.

Berend werd bij een eerdere vernieuwing van de vormgeving al een keer ingeruild voor acteur Barry Atsma, maar kwam daarna toch weer terug. Nu moet Dubbe opnieuw plaatsmaken voor iemand anders. “En doorrrr...”, schrijft hij op Twitter. Wie de nieuwe zenderstem van Net5 wordt, is nog niet bekend.

De veranderingen bij Net5 hebben alles te maken met de komst van Linda de Mol en Jildou van der Bijl als creatieve directie van Net5. De vrouwenzender gaat een samenwerking aan met tijdschrift LINDA. De Mol gaf eerder aan ‘enorm veel mogelijkheden’ te zien met de samenwerking tussen LINDA en Net5.

Foto: Twitter / Berend Dubbe