Showbizznetwork weekoverzicht - week 42 - 2015

Showbizznetwork weekoverzicht - week 42 - 2015

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Deze week waren de uitreiking van de 50ste Gouden Televizier-Ring, de geboorte van de zoon van Luuk Ikink, het nieuws dat boer Geert  jurylid wordt in MindMasters Live, de geboorte van de zoon van Wesley en Yolanthe Sneijder en nog veel meer in het nieuws.

Ook deze week hebben wij de hoogtepunten van afgelopen week voor jou op een rijtje gezet in het Showbizznetwork weekoverzicht. Wij zijn ook deze week benieuwd naar wat jullie het hoogtepunt van de week vonden. Daarom staat ook in het Showbizznetwork weekoverzicht van week 42 de vraag ‘wat is jou hoogtepunt?’ centraal.

Johnny de Mol wint Gouden Televizier-Ring met SynDROOM

SynDROOM heeft donderdagavond de 50ste Gouden Televizier-Ring gewonnen. Het RTL4-programma versloeg de andere genomineerden Expeditie Robinson en Streetlab. SynDROOM kreeg 60 punten van de mensen thuis. Het programma was vorig jaar ook genomineerd maar zag toen de Televizier-Ring naar Flikken Maastricht gaan. Naast de Televizier-Ring won Johnny de Mol ook de Televizier-Ster Man.

Luuk Ikink vader geworden van zoon Lieuwe

Luuk Ikink is maandagavond vader geworden van een jongetje. “De mooiste en liefste is geboren: welkom in ons leven, Lieuwe Ikink”, zei zijn vrouw, Simone Wijnands, dinsdag op Twitter. Ikink was maandag niet aanwezig bij RTL Late Night door de bevalling van zijn vrouw. Luuk was donderdagavond ook niet bij het 50ste Gouden Televizier-Ring Gala, waar hij kans maakte op de Talent Award.

‘Scheurjurk’ Trijntje Oosterhuis geveild voor 2651 euro

De zwarte strakke jurk met een diep decolleté die Trijntje Oosterhuis droeg tijdens haar eerste repetitie voor het Eurovisie Songfestival 2015 in Wenen, ook wel de ‘scheurjurk’ genoemd, is geveild voor 2651 euro geveild. De opbrengst van de jurk komt ten goede aan de LINDA.foundation. De zangeres besloot haar jurk te gaan veilen voor het goede doel. De veiling begon met een bod van 250 euro, maar dezelfde dag ging de jurk nog over de grens van 2000 euro.

Boer Geert in jury nieuwe SBS6-show MindMasters Live

Boer Geert Krops uit Boer Zoekt Vrouw wordt jurylid in de nieuwe vrijdagavondshow MindMasters Live, dat K3 Zoekt K3 vanaf vrijdag 20 november opvolgt op SBS6. De populaire agrariër maakte het nieuws bekend op Qmusic. “Ik word nergens warm of koud of zenuwachtig van, dus: kom maar op”, aldus de boer. In het programma worden zestien mentalisten worden gecoacht door Uri Geller en Walter Rolfo

Yolanthe Sneijder-Cabau bevallen van zoontje

Voetballer Wesley Sneijder en zijn vrouw Yolanthe Sneijder-Cabau zijn donderdagavond ouders geworden van Xess Xava. Xess weegt 3.500 gram en is 52 centimeter lang. De manager van Yolanthe bevestigde het nieuws donderdagavond tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala tegenover het AD. Voor Yolanthe is het haar eerste kindje. Wesley heeft al een 9 jaar oude zoon uit een eerder huwelijk.

Qmusic en Radio 10 genomineerd voor Marconi Award

Qmusic, Radio 10 en Radio 538 zijn genomineerd voor de Marconi Award in de categorie Beste Zender, dat heeft RadioRing-organisator Arjan Snijders afgelopen vrijdag bekendgemaakt in De Ochtend op NPO Radio 1. De drie genomineerden in de categorie Aanstormend Talent zijn Herman Hofman, Roelof de Vries en Jordi Warners. De prijzen worden op 11 november uitgereikt tijdens het RadioGala.

The Muppets prime time op comedyavond Veronica

The Muppets gaat vanaf vrijdag 27 november samen met The Big Bang Theory en Undateable de nieuwe comedyavond van Veronica vullen. Veronica plaatst The Muppets prime time om 21:00 uur, na The Big Bang Theory en voor de gloednieuwe serie Undateable om 21:30 uur. In de nieuwe serie van de Muppets worden zij gevolgd tijdens hun dagelijks leven, op het werk en in de privésferen.

Dit was het Showbizznetwork weekoverzicht van week 42! Tot aankomende vrijdag, 23 oktober, kan er gestemd worden op ‘(Jouw) hoogtepunt van de week’. Vrijdag 23 oktober volgt om 16:00 uur de uitslag van jullie hoogtepunt! Vorige week was volgens jullie het nieuws dat Pip Pellens en Pim Wessels Dance Dance Dance hebben gewonnen het hoogtepunt van week 41.

Het is niet meer mogelijk om bij dit weekoverzicht te stemmen op jouw hoogtepunt!