Freek Vonk populair bij jong én oud

Freek Vonk populair bij jong én oud

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Er zijn weinig mensen die zo gek op de natuur zijn als Freek Vonk. De presentator reist voor Freek in het wild de hele wereld over. Hierin vertelt hij over de dieren op een leuke toegankelijke manier. Maar Freek kan natuurlijk wel meer dan alleen dit.

Vrijdagavond startte zijn nieuwe programma Freek Vonk in Latijns-Amerika. BNN zal dit programma de komende weken gaan uitzenden rond de klok van 20.30 uur. Een moeilijk tijdstip, de concurrentie is volop aanwezig. Toch staat Freek zijn mannetje op de vrijdagavond.

De eerste aflevering van Freek Vonk in Latijns-Amerika werd bekeken door 389.000 kijkers. Deze 389.000 kijkers zagen hoe Freek ging naar Galapagos, waar hij opzoek  ging naar een ernstige bedreigde reuzenschildpad. 

Niet alleen zijn de kijkcijfers voor de eerste aflevering goed, ook is Freek nog eens de kijkcijferkoning van NPO 3. Geen enkel ander programma kwam boven de 389.000 kijkers uit. Met deze kijkcijfers staat Freek nog niet in de kijkcijfer top 25. BNN ziet wel een marktaandeel binnen komen van 5,7 %.

Bekijk ook programma's van Freek Vonk terug via TVblik.