Freek Vonk komt met eigen magazine

Freek Vonk komt met eigen magazine

Geschreven door Daniël Schalk

Bioloog en presentator Freek Vonk komt met een eigen magazine, dat heeft hij woensdagochtend bekendgemaakt in de radioshow van Giel Beelen op NPO 3FM. Het magazine van Vonk heet Wild Van Freek en zal maandelijks verschijnen, vol met avonturen van de bekende tv-bioloog.

Het eerste nummer van Wild Van Freek verschijnt op donderdag 1 september. “Wauw jongens, wat ben ik trots! Ik ben aan een gloednieuw avontuur begonnen. Vanaf 1 september heb ik mijn eigen tijdschrift. Hoe gaaf is dat!”, schrijft Vonk op de website van het blad Wild Van Freek.

Het magazine is bedoeld voor kinderen uit groep 5 en 6. “Met Wild van Freek beleven kinderen urenlang leesplezier. Het magazine staat boordevol avonturen, toffe informatie over dieren en de wildernis, moppen, puzzels, strips en nog veel meer wild nieuws”, valt er te lezen op de website.

Wild Van Freek bevat onder meer een strip met Freek, Johan en het camerateam van Freek’s tv-programma’s in de hoofdrol. In Wild van Freek maken ze iedere maand weer spannende en grappige avonturen mee. “Reis met ze mee en ontdek hoe Freek en Johan samenwonen”, aldus de redactie.