Showbizznetwork weekoverzicht - week 44 - 2015

Showbizznetwork weekoverzicht - week 44 - 2015

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Deze week waren Holland's Next Top Model dat is gewonnen door transgender Loiza, Utopia dat ook in 2016 gewoon door gaat, K3 Zoekt K3 dat doorgestoken kaart zou zijn en Peter R. de Vries die zijn debuut als jurylid maakt in MindMasters LIVE in het nieuws.

Ook deze week hebben wij de hoogtepunten van afgelopen week voor jou op een rijtje gezet in het Showbizznetwork weekoverzicht. Wij zijn ook deze week benieuwd naar wat jullie het hoogtepunt van de week vonden. Daarom staat ook in het Showbizznetwork weekoverzicht van week 44 de vraag ‘wat is jou hoogtepunt?’ centraal.

Transgender Loiza wint Holland's Next Top Model

De 20-jarige transgender Loiza Lamers uit Driel heeft afgelopen maandag de finale van het tiende seizoen van Holland’s Next Top Model gewonnen. Loiza is de eerste transgendervrouw ter wereld die de modellenzoektocht Next Top Model heeft gewonnen. Loiza gaat sinds haar zevende als meisje door het leven. Loiza heeft een contract bij modellenbureau Touché Models ter waarde van 50.000 euro gewonnen.

Utopia gaat ook in 2016 gewoon door op SBS6

De real life soap Utopia gaat in 2016 gewoon door op televisiezender SBS6. Op 31 december 2013 ging Utopia van start. Een groep van vijftien bevlogen mensen gaven hun huidige leven op om samen een compleet nieuw bestaan op te bouwen. Bijna twee jaar later is de zoektocht naar de ideale samenleving nog steeds in volle gang. Voor SBS6 reden genoeg om zonder wijzigingen aan de formule door te gaan.

Vlaming: ‘Nieuwe broodtrommels K3 worden al gedrukt’

Volgens een Belgische vrouw zouden de nieuwe broodtrommeltjes met daarop de nieuwe samenstelling van K3 al gedrukt worden, dat zou betekenen dat K3 Zoekt K3, de zoektocht naar de opvolgsters van Josje, Kristel en Karen, doorgestoken kaart is. “Ik kreeg van een vriendin te horen dat haar vader in zijn drukkerij de nieuwe K3 brooddozen al aan 't drukken is..”, zei een Belgische vrouw op Twitter. Volgens Studio 100, het bedrijf achter de meidengroep, is er niks van de geruchten waar.

Sarena Solari wint derde seizoen Heel Holland Bakt

Sarena Solari heeft zondag het derde seizoen van Heel Holland Bakt gewonnen. De 30-jarige thuisbakker mag zich de Beste Thuisbakker van Nederland noemen en volgt daarmee Menno de Koning op, die vorig al Heel Holland Bakt won. Sarena, in het dagelijkse leven communicatie-adviseur, versloeg in de finale haar concurrenten Farida en Martine. De finale werd zondagavond bekeken door ruim 2,8 miljoen.

Telegraaf Media Groep trekt stekker uit Spitsnieuws

De Telegraaf Media Groep trekt, nadat zij vorig jaar oktober de stekker uit dagblad Spits trokken, nu ook de stekker uit de website Spitsnieuws dat in de lucht bleef nadat het dagblad opging in Metro. De stekker wordt uit Spitsnieuws getrokken ‘om vol op het merk Metro te focussen’, dat heeft directeur-uitgever Harry de Wit aan Adformatie laten weten. Spitsnieuws wordt per 1 december 2015 opgeheven.

Misdaadverslaggever Peter R. de Vries in MindMasters LIVE

Misdaadverslaggever Peter R. de Vries neemt plaats in ‘De Raad van 10’, de jury van het nieuwe SBS6-programma MindMasters LIVE dat bestaat uit tien bekende Nederlanders. Ook oud-politicus Frits Huffnagel presentator Kay Nambiar nemen plaats in ‘De Raad van 10’. Eerder werd al bekend dat Sabia Engizek en boer Geert ook hun opwachting maken in het nieuwe vrijdagavondprogramma van SBS6.

Bijna 3000 aanmeldingen voor nieuwe Net5-show The Island

Bijna 3000 mensen hebben zich aangemeld voor het nieuwe grensverleggende Net5-programma The Island. Afgelopen september werd bekend dat Net5 het internationale hitformat The Island gaat uitzenden. De aanmeldingen stroomden binnen voor het programma waarbij de kandidaten gedropt worden op een verlaten eiland. Het programma moet in 2016 spraakmakende televisie gaan opleveren.

Dit was het een-na-laatste Showbizznetwork weekoverzicht van 2015! Tot aankomende vrijdag, 6 november, kan er gestemd worden op ‘(Jouw) hoogtepunt van de week’. Vrijdag 6 oktober volgt om 16:00 uur de uitslag van jullie hoogtepunt! Vorige week was volgens jullie het nieuws dat Gordon verder mag met Nooit Meer Naar Huis het hoogtepunt van week 43.