Derde Helft ‘Voetbal Inside’ vandaag van start

Derde Helft ‘Voetbal Inside’ vandaag van start

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Vanaf vandaag krijgt ‘Voetbal Inside’ maandelijks een derde helft, direct aansluitend aan de tv-uitzending op RTL 7. Wilfred, Johan en René nemen de kijker mee de verlenging in en gaan nog dieper in op actuele voetbalonderwerpen.

De derde helft is online te volgen via www.voetbalinside.nl maar ook via de nieuw gelanceerde app van ‘Voetbal Inside’.

In de derde helft geeft Wilfred een kijkje achter de schermen. Samen met de mannen gaan ze de interactie aan met de kijker, volgens Genee kunnen voetbalfans alles vragen via de app: “Ja, ook op kritisch inhoudelijke en zelfs ongenuanceerd commentaar zullen we ingaan in de derde helft maar bovenal gaan we dieper in op voetbalinhoudelijk gebied. Vragen die zijn blijven liggen, doorpraten met onze gasten maar dan in een nog lossere setting”.

De ‘Derde Helft’ is te volgen via de site maar ook via de gloednieuwe ‘Voetbal Inside app’. In de app zijn alle hoogtepunten van ‘Voetbal Inside’ te zien maar ook wedstrijdbeelden komen langs. Natuurlijk ontbreken actuele achtergronden en uitslagen van de Eredivisie, Jupiler League, Champions League en Europa League niet.

Een belangrijk onderdeel van de app is video. Speciaal voor de app maakt Simon Zijlemans eigenzinnige videoverslagen uit de voetbalwereld. Misschien wel het aller opvallendste onderdeel is dat Johan Derksen gaat vloggen. De eerste stapjes zijn inmiddels gezet, in zijn eerste korte vlog verkent hij zijn nieuwe wereld en leert de camera aan maar ook weer uit te zetten.

Via de app kunnen kijkers vragen stellen aan de presentatoren en gasten. Ook kan er worden gereageerd op prikkelende en actuele vragen uit de voetbalwereld. Natuurlijk allemaal op de manier zoals we van ‘Voetbal Indide’ gewend zijn, open en eerlijk.

De app zal steeds verder worden doorontwikkeld aan de hand van de wensen van de ‘Voetbal Inside’ fans.
Bekijk Voetbal Inside op TVblik.nl/voetbal-inside