AVROTROS niet op de hoogte van ‘overstap’ Lucille Werner

AVROTROS niet op de hoogte van ‘overstap’ Lucille Werner

Geschreven door Daniël Schalk

Omroep AVROTROS weet niets over de ‘gesprekken’ die worden gevoerd tussen SBS6 en Lucille Werner om Lingo nieuw leven in te blazen. Volgens insiders op de MIP-televisiebeurs in Cannes keert Lingo, dat in 2014 bij de NPO verdween, mét Lucille Werner als presentator terug op SBS6.

AVROTROS heeft nog niks vernomen over de ‘gesprekken’ die volgens de insiders worden gehouden tussen SBS en Werner. “We hebben de geruchten dat Lucille met SBS in gesprek is ook vernomen, maar bij ons is hier verder niets over bekend”, laat AVROTROS aan Showbizznetwork.nl weten.

SBS wil niets zeggen over de mogelijke terugkeer van Lingo op hun tv-zender. “We maken niet bekend met wie we achter de schermen wel of niet in gesprek zijn en waarover. Pas als iets echt rond is dan maken we dat bekend of bevestigen we dat”, aldus SBS in een reactie tegenover het AD.

Lingo stopte in september 2014. In januari 2014 werd het programma verplaatst van tv-zender NPO 1 naar tv-zender NPO 2, maar daar was Lingo geen succes. Werner kwam na het stoppen van Lingo terug met het nieuwe programma Pointless. De eerste uitzending van Lingo was op 5 januari 1989.

Lees ook: 'Lingo mét Lucille Werner terug op SBS6'

Bekijk Lingo op TVblik.nl/lingo