Veronica start met succesvolle comedyserie The Muppets

Veronica start met succesvolle comedyserie The Muppets

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Veronica begint vanavond aan de succesvolle Amerikaanse comedyserie The Muppets. De tv-zender trapt vanavond, vrijdag 27 november, haar nieuwe comedyavond af met een dubbele aflevering van de gloednieuwe serie The Muppets en de aftrap van het nieuwe seizoen van The Big Bang Theory.

De Muppets maken vanavond hun comeback op de Nederlandse televisie. “Met verleiding, daten, relatieproblemen, grote successen en zware mislukkingen wordt de serie over de volwassen boeg gegooid”, laat Veronica weten. De nieuwe serie wordt ook wel een mockumentary genoemd.

Een mockumentary is een fictieve documentaire die veel humor bevat. In de nieuwe serie zie je de Muppets voor en achter de schermen van hun eigen late night talkshow, genaamd ‘Up Late with Miss Piggy’. Alle bekende Muppets werken mee aan de late night talkshow van diva Miss Piggy.

In de eerste uitzending breekt de Muppets-chaos meteen los. Zo is Miss Piggy enorm boos op Kermit, omdat hij The Hunger Games-actrice Elizabeth Banks heeft geboekt als gast in de show. De twee dames hebben een verleden, Miss Piggy deed samen met Elizabeth auditie voor The Hunger Games

Het liep alleen niet helemaal goed af. Even later is er een heel ander issue met Miss Piggy. De stylist heeft namelijk het label met de kledingmaat in haar outfit laten zitten. Kermit regelt een afspraak met Josh Groban om Miss Piggy op te vrolijken. Fozzie wordt ondertussen uitgenodigd voor een feest bij Jay Leno.

Voor de start van de mockumentary over de Muppets begint Veronica aan het het negende seizoen van The Big Bang Theory. In het negende seizoen staat weer van alles te gebeuren met ’s werelds meest bekende nerds. Het is al bekend dat er ook nog een tiende seizoen van de sitcom komt.

Een week later, op vrijdag 4 december, wordt de comedyavond van Veronica aangevuld met de Amerikaanse comedyserie Undateable. De cast van de de gloednieuwe comedyserie Undateable, die in 2014 van start ging op de Amerikaanse tv-zender NBC, bestaat uit standup comedians.

The Big Bang Theory is vanaf 27 november, wekelijks, om 20:30 uur te zien op Veronica.

The Muppets is vanaf 27 november, wekelijks, om 21:00 uur te zien op Veronica.

Undateable is vanaf 4 december, wekelijks, om 21:30 uur te zien op Veronica.