The Muppets prime time op comedyavond Veronica

The Muppets prime time op comedyavond Veronica

Geschreven door Daniël Schalk

The Muppets gaat vanaf vrijdag 27 november samen met The Big Bang Theory en Undateable de nieuwe comedyavond van Veronica vullen. Veronica plaatst The Muppets prime time om 21:00 uur, na The Big Bang Theory en voor de gloednieuwe serie Undateable om 21:30 uur.

De nieuwe vrijdag van Veronica gaat van start met het negende seizoen van The Big Bang Theory. Hierin staat weer van alles te gebeuren met ’s werelds meest bekende nerds. In het nieuwe seizoen komen verlovingen en breuken voorbij, genoeg humeur voor een plekje op de comedyavond.

Na The Big Bang Theory komt Veronica met The Muppets, dat net als The Big Bang Theory geschreven is door Bill Prady. De Muppets zijn terug in Met verleiding, daten, relatieproblemen, grote successen en zware mislukkingen wordt de serie over de volwassen boeg gegooid.

Voor de eerste keer worden de bekende Muppets gevolgd tijdens hun dagelijks leven, op het werk en in de privésferen. In een mockumentary, een fictieve documentaire die veel humor bevat, zie je de Muppets voor en achter de schermen van hun eigen talkshow, genaamd Up Late with Miss Piggy.

Miss Piggy is de grote ster van de show met Fozzie Bear als haar komische side kick. Hoewel Kermit en Miss Piggy uit elkaar zijn, is Kermit wel Uitvoerend Producent van het programma en probeert alles in goede banen te leiden. Maar dat is moeilijk met alle Muppets op de werkvloer.

De nieuwe serie Undateable sluit de comedyavond af. Niet iedereen is goed in vrijgezel zijn, dat blijkt wel in deze comedyserie waarin een groep vrienden om allerlei redenen ‘undateable’ zijn en hulp kunnen gebruiken in het single leven. De vrienden zoeken hulp bij elkaar maar maken het elkaar ook vaak alleen maar moeilijker.

Het 9de seizoen van The Big Bang Theory is vanaf 27 november om 20:30 uur te zien op Veronica.

Het eerste seizoen van The Muppets is vanaf 27 november om 21:00 uur te zien op Veronica.

De nieuwe comedyserie Undateable is vanaf 27 november om 21:30 uur te zien op Veronica.