Opnieuw een oud inwoner terug in GTST

Opnieuw een oud inwoner terug in GTST

Geschreven door Sebastiaan Boers

Een trend in soapland: opnieuw keert er een oud personage terug in de soap Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST). Na Babette van Veen, die de rol van Linda Dekker speelt en Ferri Somogyi die sinds kort weer te zien is als Rik de Jong, komt nu ook acteur Casper van Bohemen terug naar Meerdijk.

Casper speelde in de begin jaren van GTST de rol van Frits van Houten. Deze zakenman kwam op een bizarre manier aan zijn einde. Terwijl hij in bad zat duwde iemand een televisie in zijn bad.

Dit overleefde Frits niet en overleed in bad. Dit was één van de spannendste zomer cliffhangers aller tijden. Meteen was er een verdachte: secretaresse Hanny, die gespeeld werd door actrice Sophie Drossaers. Zij werd meteen veroordeeld en zat jarenlang in de gevangenis.

Frits had drie kinderen; zoon Jack (Mark van Eeuwen) en twee dochters Sjors (Inge Schrama) en Wiet (Pip Pellens). Door een zoektocht van Dian (Rixt Leddy), kwamen zij op een bizar spoor naar een oude schat. Ineens kregen zowel Jack als ook Sjors de schrik van hun leven: Frits stond voor hen en was in leven...

Maar na lang zoeken kwam de waarheid rond de dood van Frits boven water. Niet Hanny duwde de televisie in het bad van Frits, maar het was zijn tweelingbroer Hans, die ook gespeeld werd door acteur Casper van Bohemen. Hiervoor zit Hans een gevangenisstraf uit. Maar in de GTST app lijkt het er sterk op alsof Hans een comeback gaat maken.

Voor Wiet ziet het er niet goed uit. Iemand houdt haar angstvallig in de gaten. Wie zit er ineens achter Wiet aan? Nog een oud familielid van de familie van Houten? Wanneer Casper weer te zien is in GTST is nog onbekend. Ook is nog niet bekend voor hoelang de acteur in de soap te zien zal zijn. Feit is wel dat het spannende weken gaan worden voor onder andere Wiet...

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere werkdag rond 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Bekijk GTST terug via TVblik.