Josje, Karen en Kristel stellen K3-afscheid uit

Josje, Karen en Kristel stellen K3-afscheid uit

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Josje, Karen en Kristel kunnen moeilijk afscheid nemen van de meidengroep K3 en stellen daarom hun afscheid een maand uit. Josje, Karen en Kristel sluiten hun afscheidstournee niet af op zondag 17 april, zoals eigenlijk de bedoeling was, maar ongeveer een maand later, op zondag 8 mei.

Het uitgestelde afscheid van Josje, Karen en Kristel werd woensdag bekendgemaakt door Studio 100, het bedrijf achter K3. Aan de afscheidstournee is op 7 mei ook een speciale K3-show met standplaatsen toegevoegd, nadat een K3-fan van het eerste uur hiervoor een actie was gestart.

In de laatste K3-show van oud-K3’tjes Josje, Karen en Kristel treedt de oude K3 op met Marthe, Klaasje en Hanne. De Nederlandse Klaasje en de Vlaamse Hanne en Marthe wonnen op vrijdag 6 november de spannende finale van K3 Zoekt K3, de zoektocht naar de opvolgers van de oude K3.

De eerste tournee van Marthe, Klaasje en Hanne door Nederland en België met hun voorgangers begon op 28 november, nog geen maand na de finale van K3 Zoekt K3. De eerstvolgende show in Nederland is op 23 januari in Maastricht. De laatste K3-show in Nederland is op 10 april.