Carlo Boszhard en moeder nemen Carnavalsnummer op

Carlo Boszhard en moeder nemen Carnavalsnummer op

Geschreven door Sebastiaan Boers

Zondagavond openden de deuren van Carlo's tv café. Tijdens de uitzending werd duidelijk dat muziek de overhand had. Niet alleen kwam de winnares van The voice of Holland, Maan langs. Zij won vrijdagavond de talentenjacht van RTL 4.

De kersverse winnares mocht ook live haar single, Perfect World, laten horen. Ze gaf aan dat ze coach Anouk niet meer gesproken heeft. In Carlo's tv café kwam Anouk langs en gaf haar kritiek op geheel eigen wijze. 

Daarnaast ging Carlo ook nog eens de studio in met zijn moeder. Zij gingen samen met Wolter Kroes een Carnavalsnummer opnemen. Het nummer kreeg als titel Wil wil wel. Dat verwijst natuurlijk naar het onderdeel Wil wil wel in Carlo's tv café. In eerste instantie had Wil geen zin om dit te doen. Maar na een lachcursus, schilderen en in een musical spelen, was het dit keer een makkelijke opdracht voor zowel Wil als Carlo.

Net voor de reclamebreak hield Carlo de spanning hoog. Hij beloofde de kijker dat zijn moeder live in zijn tv café zou optreden. Dit gebeurde uiteindelijk ook, Wil trad op samen met haar zoon Carlo en zanger Wolter Kroes. De kans dat het als single uitgebracht gaat worden is groot.

Maar de co-host van deze week, Jelka van Houten, gooide roet in het eten. Zij betrapte Wil op playbacken en durfde dit ook te zeggen. Carlo zei dat het wel live was en er was een kleine spanning voelbaar. Voor Jelka leek het erop alsof dit de eerste en de laatste keer was dat Jelka de co-host van Carlo was. Dat vond Carlo niet en hij gaf ook aan dat Jelka zeker terug mag komen als co-host.

Wil ontving een gouden enveloppe met daarin het uitje voor volgende week. Wil zag de spreekwoordelijke bui al hangen. Nadat Maan haar single zon was het weer tijd voor Wil. Ze mocht eindelijk de gouden enveloppe opnemen. Zij kreeg als opdracht dat zij de nieuwe inwoonster zou worden van Utopia. Hier zag Wil duidelijk enorm tegenop. Hoe dat uit gaat pakken zal volgende week duidelijk worden.

Volgende week zondagavond opent Carlo zijn tv café met André Hazes junior. Het is de eerste keer dat de zanger de co-host van Carlo zal gaan worden. De deuren van Carlo's tv café zullen op zondagavond 7 februari weer geopend zijn. Vanaf 18.10 uur zijn Carlo en André Hazes junior dan samen te zien.

Op Valentijnsdag, 14 februari, is Irene Moors de co-host van Carlo. Vorige week gaf Carlo dat al aan dat Irene samen met hem de speciale liefdesaflevering zal presenteren. Dan zal Irene waarschijnlijk ook meer gaan vertellen over haar werk bij SBS6.

Carlo's tv café is iedere zondagavond vanaf 18.10 uur te zien bij RTL 4. 

Bekijk Carlo's tv café terug via TVblik.