Waylon, Trijntje en Glennis coaches It Takes 2

Waylon, Trijntje en Glennis coaches It Takes 2

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Waylon, Trijntje Oosterhuis en Glennis Grace worden de coaches in het nieuwe RTL4-programma It Takes 2, waarin presentatoren Chantal Janzen en Gordon popsterren maken van bekende Nederlanders. Waylon, Trijntje en Glennis zijn de professionals die de deelnemers gaan coachen.

Waylon maakte zondagmiddag in Carlo’s TV Café bekend dat hij één van de coaches is. De eerste fase in It Takes 2 is een ‘blind audition’, iets wat we kennen uit The Voice of Holland. Waylon vertelde dat zij negen BN’ers te horen krijgen en dat zij moeten kiezen wie zij in hun team willen hebben.

Nadat de teams zijn gevormd, zal de coach een duet met zijn of haar kandidaten zingen. In Carlo’s TV Café vertelde Waylon dat het hem niet uitmaakt of zijn deelnemer een ‘jongen of een meisje’ is, zoals Carlo’s co-host Irene Moors het verwoord. “Als het maar gezond is”, grapt de zanger.

Eerder werd bekend dat zanger Roel van Velzen, zangeres Angela Groothuizen en producent John Ewbank plaatsnemen in de jury van het nieuwe zaterdagavondprogramma It Takes 2. De jury zal de BN’er, die het Nederlandse publiek kent als presentator, acteur of topsporter, beoordelen.

Zet alvast je wekker op It Takes Two op TVblik.nl/it-takes-two