Evelien de Bruijn presenteert De Vierdaagse

Evelien de Bruijn presenteert De Vierdaagse

Geschreven door Daniël Schalk

Hart van Nederland-presentatrice Evelien de Bruijn trekt dit jaar de wandelschoenen aan en presenteert voor SBS6 het programma De Vierdaagse. De Bruijn neemt het stokje over van Marlijn Weerdenburg en doet komende zomer verslag van de 100ste editie van de Nijmeegse Vierdaagse.

Evelien de Bruijn komt van 18 tot en met 22 juli elke avond na Shownieuws met een verslag van de de Nijmeegse Vierdaagse. Voor de 100ste editie heeft de organisatie het aantal inschrijvingen verhoogt naar 50.000 deelnemers. Evelien volgt in De Vierdaagse de wandelaars op de voet.

De presentatrice is al bekend met de Nijmeegse Vierdaagse. “Ik volg de Nijmeegse Vierdaagse al jaren en heb hem één keer zelf gelopen, dus ik weet hoe bijzonder het is om aan dit evenement mee te doen. Dat ik nu de 100ste editie van zo dichtbij mag meemaken, vind ik een feest!”, zegt Evelie.

Vorig jaar presenteerde Danni Lowinski-actrice Marlijn Weerdenburg het programma en maakte daarmee tevens haar presentatiedebuut. Met gemiddeld ruim een half miljoen kijkers was het verslag van Marlijn een groot succes en dat leverde haar zelfs een contract op bij KRO-NCRV.

SBS6 moest daarom opnieuw opzoek naar een nieuw gezicht. Het verslag van de Nijmeegse Vierdaagse op SBS6 heeft al veel verschillende presentatoren gehad. Voor Marlijn Weerdenburg hebben ook Celine Huijsmans en Rick Brandsteder het programma De Vierdaagse gepresenteerd.

De Vierdaagse 2016 is 18 tot en met 22 juli rond 23:30 uur te zien op SBS6.