Irene Moors presenteert Over Smaak Valt te Twisten

Irene Moors presenteert Over Smaak Valt te Twisten

Geschreven door Daniël Schalk

Irene Moors gaat voor SBS6 het programma Over Smaak Valt te Twisten presenteren. Over Smaak Valt te Twisten is voor Moors, na het zaterdagavondprogramma De Vreemde Eend, haar tweede programma bij familiezender SBS6. Irene maakte dit jaar de overstap van RTL naar SBS6.

De presentatrice verklapte donderdag dat zij een kookprogramma gaat presenteren. “Ik ga een leuke kookcompetitie-achtige show doen in het nieuwe seizoen”, zei Irene in de radioshow van Gerard Ekdom op NPO Radio 2. “Ik ben nu bezig met de voorbereidingen”, vervolgde de presentatrice.

Showbizznetwork.nl ontdekte eerder al dat SBS6 aan het nieuwe kookprogramma Over Smaak Valt te Twisten werkt. SBS6 bevestigt nu dat Irene het kookprogramma Over Smaak Valt te Twisten gaat presenteren. In het programma strijden kookclubs om de titel van Beste Kookclub van Nederland.

In Over Smaak Valt te Twisten, waar naast goed koken ook de juiste inschatting belangrijk is, nemen acht enthousiaste kookclubs het tegen elkaar op. In de voorrondes nemen steeds twee kookclubs het tegen elkaar op. De gerechten van de kookclubs zullen worden beoordeeld door een kundige jury.

Irene Moors zal in het najaar niet alleen te zien zijn op SBS6, waarnaar ze dit jaar is overgestapt. Ook zal de presentatrice te zien zijn in het nieuwe seizoen van De TV Kantine op RTL4. Omdat Moors alleen als presentatrice onder contract staat bij SBS6, mag zij acteren in de RTL4-show De TV Kantine.

Bekijk De TV Kantine op TVblik.nl/de-tv-kantine