Net5-flop Hart tegen Hard in herkansing op SBS6

Net5-flop Hart tegen Hard in herkansing op SBS6

Geschreven door Daniël Schalk

SBS6 zendt vanaf vanavond, maandag 18 juli, herhalingen van de drama- en politieserie Hart tegen Hard uit. De serie, die is bedacht door Linda de Mol en geregisseerd door Will Koopman, flopte in het najaar van 2011 enorm op Net5, maar krijgt nu een herkansing op familiezender SBS6.

Acteur Dragan Bakema speelt in Hart tegen Hard een politierechercheur en actrice Elise Schaap speelt een journaliste. De rechercheur en journaliste werken vaak aan dezelfde zaken en worden dan ook nog eens verliefd op elkaar. De serie trok in 2011 op Net5 nog geen 200.000 kijkers.

Naast Dragan en Elise spelen ook onder anderen Barry Atsma en Huub Stapel een hoofdrol in de dramaserie. Voor de productie van de serie gingen de geruchten dat Katja Schuurman en Thijs Römer de hoofdrollen in de serie zouden vertolken, maar er werd gekozen voor ‘nieuwe gezichten’.

In het begin werd de serie aangekondigd als politieserie, maar later als dramaserie. Terwijl Hart tegen Hard in 2011 op Net5 een grote flop was, mag de serie het nu nog een keer proberen op de populaire drama-avond van SBS6. Misschien doet Hart tegen Hard het nu vijf jaar later beter.

Dubbele afleveringen van Hart tegen Hard zijn iedere maandag om 20:30 uur te zien op SBS6.

Bekijk Hart tegen Hard op TVblik.nl/hart-tegen-hard