GTST-blog: Liefdestatoeage van Billy is vragen om problemen
Bron: RTL / Geert de Lange

GTST-blog: Liefdestatoeage van Billy is vragen om problemen

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Elke vrijdag blikt Sebastiaan terug op de voorbije week in GTST.

Waar is Billy nu helemaal mee bezig? Ze zit sinds een tijdje op een roze wolk. De wereld ligt aan haar voeten, tenminste dat denkt ze zelf. Ze werd verliefd op Richard en dat werd wederzijds. Richard liet zien hoe zeer hij van Billy houdt. Op zijn borst heeft hij een tatoeage laten plaatsen met de naam van Billy. 

In eerste instantie moest Billy daar niets van weten. Maar al snel liet ze zich overhalen om er ook eentje te laten zetten. Op haar onderrug zou de naam van Richard komen. Met de nadruk op zou. Want op het laatste moment lijkt Billy zich te bedenken. Gaat het allemaal toch een tikkeltje te snel voor Billy? Voelt ze echt wel genoeg voor Richard? Passen ze überhaupt wel bij elkaar? Je moet wel heel zeker van je zaak zijn wil zoiets doen. 

Zeker van haar zaak is Billy wel. Nu heeft ze eindelijk het bewuste veilinghuis van Ludo in handen. Maar Ludo is terug en wil hoe dan ook zijn veilinghuis weer terug. Richard vreesde al even voor zijn leven toen Ludo hem onder schot hield. Niet veel later nam Richard wraak op zijn beurt. Met een beetje hulp van Billy is de geliefde gevleugelde vriend van Ludo vermoord. 

Het heeft Ludo zeker geraakt. Maar nu zint hij op zijn beurt weer op wraak. Terug naar de tatoeage van Billy. Want hoe dichter de naald naar lichaam raakt, hoe nerveuser ze lijkt te worden. Krabbelt ze nog snel even terug? Ze komt al snel van de behandeltafel af en geeft aan bang te zijn voor naalden. Is dat wel echt zo? Of durft ze haar liefde niet te tonen?

Ze is namelijk al eens vernederd door Richard. Toen ze eerlijk was over haar gevoelens, werd ze uitgelachen door hem. Dus deed ze erg voorzichtig vanaf toen. Niet veel later bleek Richard toch gevoelens voor Billy te hebben. Is hij wel helemaal eerlijk? Feit is dat hij gek is op geld. Billy heeft geld dus tel het maar bij elkaar op. Blijft de liefde tussen de twee bestaan? Of komt er nu snel een einde aan de net begonnen liefde? Belangrijker nog; blijft de tatoeage bestaan of niet?

Op de hoogte blijven over GTST én gezellig meepraten? Word lid van onze Facebook-groep!