Criminal Minds vanwege Champions League naar SBS9

Criminal Minds vanwege Champions League naar SBS9

Geschreven door Daniël Schalk

De populaire Amerikaanse misdaadserie Criminal Minds verhuist van jongerenzender Veronica naar filmzender SBS9. Vanwege de verhuizing van de UEFA Champions League van familiezender SBS6 naar zusterzender Veronica, is er op Veronica geen plek meer voor de misdaadserie.

Criminal Minds is al jarenlang een vertrouwde titel op de woensdagavond van Veronica, maar de komst van de UEFA Champions League naar de zender schopt de hele programmering in de war. Criminal Minds-fans kunnen daarom vanaf september op woensdag terecht op SBS9.

SBS verwijst de fans van de Amerikaanse misdaadserie graag door naar hun nieuwste zender SBS9. “Op de woensdagavonden dat Veronica voetbal uitzendt, kan de trouwe kijker van Criminal Minds terecht bij SBS9. Als extra service voor de liefhebber van deze befaamde serie”, aldus SBS.

De filmzender wisselt haar nieuwe woensdagavond met de misdaadserie Criminal Minds af met traditiegetrouwe actiefilms, zoals de films Pitch Black en Universal Soldier: Regenaration. De woensdagavond van SBS9 was sinds de start van de filmzender in januari 2015 de actiefilm-avond.

Op maandag komt SBS9 ook met een serie. Maandag 5 september start op SBS9 de gloednieuwe Amerikaanse science fiction serie The Tomorrow People. Op donderdagen herhaalt SBS9 de serie Longmire, die eerder op SBS6 te zien. Op de andere dagen worden nog wel films uitgezonden.

Bekijk Criminal Minds op TVblik.nl/criminal-minds