Manon Meijers is uitgespeeld bij De Slimste Mens

Manon Meijers is uitgespeeld bij De Slimste Mens

Geschreven door Sebastiaan Boers

Donderdagavond speelde Manon Meijers voor de eerste keer De Slimste Mens. Zij moest het opnemen tegenover Thijs Zeeman en Nabil Ayoulad Ayad. In de aflevering van woensdag speelde Manon zo goed, dat ze meteen de aflevering op haar naam wist te zetten.

Door de winst van Manon stonden Thijs en Nabil in de finale. De finale van donderdagavond werd gewonnen door Thijs. Hierdoor was ook hij te zien in de aflevering van vrijdagavond. Manon en Thijs moesten het vrijdagavond opnemen tegenover nieuwkomer Joël Broekaard. Deze nieuwkomer speelde het spel zo goed, dat hij De Slimste Mens is geworden. Hij heeft zich hiermee direct geplaatst voor de aflevering van maandagavond. 

Maar het spel ging natuurlijk verder. Nu moest Manon de finale spelen tegen Thijs. Beide spelers hadden veel seconden verzameld. Zij lagen dan ook dicht bij elkaar. Tot op het laatste moment was het spannend wie de finale zou gaan winnen. Uiteindelijk wist Thijs te winnen van Manon. Hierdoor zal hij naast Joël te zien zijn in de aflevering van maandagavond.

Maandagavond zullen Joël en Thijs het opnemen tegen een nieuwe kandidaat. Zij zullen strijden tegen Lamyae Aharouay. Of Joël dan opnieuw een aflevering op zijn naam zal zetten, zal maandagavond duidelijk worden. Vrijdagavond maakte de nieuwkomer een goede indruk met een hoge eindstand. In totaal wist hij meer dan 400 seconden te verzamelen.

De Slimste Mens is maandagavond weer te zien om 20.25 uur bij de KRO-NCRV op NPO 2.

Bekijk De Slimste Mens terug via TVblik.