MTV haalt Ex on the Beach naar Nederland

MTV haalt Ex on the Beach naar Nederland

Geschreven door Daniël Schalk

MTV Nederland komt met een Nederlandse variant van de tv-show Ex on the Beach. In Ex on the Beach: Double Dutch vertrekken acht Nederlandse en Vlaamse sexy singles naar een paradijs waar ze op zoek gaan naar hun ware liefde, althans ze denken dat ze daarnaar opzoek gaan.

De singels feesten, daten en flirten er rustig op los, maar net als de vonken er vanaf vliegen, duiken hun exen op. “Van wraak tot romantiek en zelfs het terugwinnen van een liefde; bereid je voor op een spannende serie vol drama en humor!”, laat de Nederlandse televisiezender weten.

Ex on the Beach: Double Dutch is voor MTV Nederland, de Nederlandse versie van de Amerikaanse muziekzender MTV, één van de grootste lokale producties sinds tijden. MTV Nederland zendt vooral Amerikaanse programma’s en series uit en daarom in Ex on the Beach: Double Dutch erg uniek.

De datingshow gaat op zondag 28 augustus in première. Vier uur na de start van Ex on the Beach: Double Dutch zendt MTV live de Video Music Awards uit. Tientallen genomineerde artiesten strijden allemaal voor maar één ding: een VMA. Maar welke ster gaat er met een award naar huis?

Ex on the Beach: Double Dutch is vanaf 28 augustus om 22:00 uur te zien op MTV.

De live-uitzending van de Video Music Awards is 28 augustus vanaf 02:00 uur te zien.