TV Kantine is vanaf eind oktober weer terug op de buis

TV Kantine is vanaf eind oktober weer terug op de buis

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Goed nieuws voor alle fans van de TV Kantine. Vanaf 29 oktober opent de gezelligste kantine van Nederland weer haar deuren. Dit nieuws werd zondagmiddag bekend gemaakt via Twitter.

Het achtste seizoen zal dan weer op de zaterdagavond van RTL 4 te zien zijn. De toekomst van de TV Kantine was lange tijd onzeker. Dit had alles te maken met de overstap van Irene Moors van RTL 4 naar SBS6.

Maar al snel kwam er positief nieuws. In een speciale aflevering van RTL Late Night werd Carlo verrast door Kim Holland. Het bekendste karakter uit de TV Kantine maakte bekend dat Irene gewoon mee zal werken aan een nieuw seizoen. Zowel SBS6 als RTL 4 hebben hier geen moeite mee. De opnames zijn inmiddels alweer in volle gang.

Welke Bekende Nederlanders (BN-ers) er geïmiteerd gaan worden is nog niet bekend. In de laatste seizoenen namen Carlo en Irene veel BN-ers op de hak die zelf in het nieuws kwamen. Zo zal Albert Verlinde zeker nagedaan gaan worden door Carlo. Ook Linda's zomer week zal ongetwijfeld aan bod komen. Irene heeft in het verleden al laten zien dat zij prima in staat is om Linda te imiteren.

Het nieuwe televisieseizoen is pas net begonnen, dus hebben Carlo en Irene genoeg tijd om inspiratie om te doen. Ook zijn er geruchten dat Kim Holland een comeback gaat maken. Samen met Joop Braakhekke was Kim in het eerste seizoen één van de vaste personages. Helaas werd Kim ingeruild voor Albert Verlinde en later door Humberto Tan.

Naast Kim zouden ook Maik de Boer en Loretta Schrijver hun comeback mogen maken. Momenteel is Maik de Boer te zien in Met de deur in huis (SBS6). Wie weet is dit een mooie gelegenheid voor Carlo om zijn imitatie weer uit de kast te halen.

De BN-ers zijn dus gewaarschuwd. Maar niet alleen de TV Kantine imiteert er weer vol op los. Sinds afgelopen zaterdagavond is ook het team van Koefnoen weer bezig met hun typetjes. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen was Paul Groot te zien als Albert Verlinde. Een zeer geslaagde imitatie van de showbizzdeskundige.

Vanaf 29 oktober opent de TV Kantine weer haar deuren bij RTL 4.

Bekijk de TV Kantine terug via TVblik.