Carlo en Irene als Andy en Melisa in de TV Kantine

Carlo en Irene als Andy en Melisa in de TV Kantine

Geschreven door Sebastiaan Boers

Bekend Nederland kan vanaf vrijdag 27 februari 2015 geen kant meer op. Op die dag opent de TV Kantine weer haar deuren. Maar liefst acht weken lang, worden alle gangen van verschillende BN-ers onder een vergrootglas gelegd bij RTL 4.

Het is inmiddels alweer het zevende seizoen van het bekende persiflageprogramma. In de TV Kantine vergroten Carlo Boszhard en Irene Moors bekende Nederlanders en kruipen weer in de huiden van hun ''collega's''. Niet alleen BN-ers moeten weer oppassen, ook internationale sterren zijn niet meer veilig voor een persiflage.

In de gezellige kantine, waarin veel wordt gelachen, is veel veranderd. De bezetting is volledig opgefrist met veel 'nieuwe' typetjes. Zo is Hans K(l)ok in de keuken te vinden en neemt bingo-leidster Marian (bekend van De Schilderswijk en Man Bijt Hond) haar ballen mee naar de kantine. 

In de eerste aflevering maakt de kijker kennis met de nieuwe stamgasten van de TV Kantine. Niemand minder dan Humberto Tan, presentator van RTL Late Night, heeft een plekje weten te bemachtigen in de kantine en houdt de kassa in de gaten. Daarmee neemt hij de rol over van Albert Verlinde, die het op zijn beurt weer overnam van Kim Holland.

In de Hilversumse Hot Spot is programmadirecteur Erland Galjaard te vinden. Dit doet hij overigens niet alleen, maar samen met realitysterren van SBS6, Andy en Melisa van der Meijde, komieken Plien en Bianca en Hagenezen Spike (van Di-rect) en zangeres Anouk.

Zij vragen zich met zijn allen af wie er hoognodig eens nagedaan moet worden in de TV Kantine... Ook Kim-Lian zal haar opwachting gan maken, ze zal een gastrol als Chantal Janzen. Een ander bekend typetje uit eerder seizoen, Mari van der Ven (is overigens geëindigd op nummer 8 in de typetjes top 10), zal te zien zijn als songfestival winnaar(es) Conchita Wurst.

De TV Kantine is vrijdagavond om 20.30 uur te zien bij RTL 4. 

Bekijk de TV Kantine via TV Blik.