Dance Dance Dance: A Little Bit Dirrty

Dance Dance Dance: A Little Bit Dirrty

Geschreven door Sebastiaan Boers

Vorige week zaterdag ging Dance Dance Dance spectaculair van start. In totaal keken er maar liefst 1.521.000 mensen naar de eerste aflevering. In deze aflevering sprongen Buddy Vedder en Robin Martens er wel uit. Zij kregen dan ook de hoogste score van alle vijf koppels: 54,0 punten. Kunnen zij de hoge verwachtingen ook in de tweede show waar maken?

SBS6 presentator Kees Tol mocht als eerste het podium betreden. Samen met zijn vriendin Annemarie danste hij op een nummer Pharrel Williams. Dit optreden zag er ontzettend goed uit. Het decor zorgde er voor dat het een mooi optreden werd. Zij kregen van de jury dan ook 23,0 punten. 

Daarna mocht zangeres Antje Monteiro dansen op een nummer van Janet Jackson. Het was nog niet eenvoudig om een nummer van Janet na te dansen. Maar toch is het meer dan gelukt. Antje ging er vol voor en dat kon de kijker ook heel goed zien. De jury was ook te spreken over haar optreden. Dit werd dan ook beloond met 22,5 punten.

Zanger Jeroen van der Boom mocht weer dansen met zijn vrouw Dany. Zij mochten op een nummer van de Backstreet Boys dansen. Maar of Jeroen hier nu echt blij mee was? In het introductie filmpje leek het er niet echt op. Toch herpakte de zanger zich en ging er dan ook weer vol voor. Met een fantastische achtergrond kregen Jeroen en Dany het publiek ook mee. Van de jury kreeg dit danskoppel dan ook 24,0 punten (drie keer een acht).

Zwemster Inge de Bruijn mocht dansen op Christina Aguilera's Dirrty. Maar de voorbereiding ging alles behalve goed. De zwemster kreeg last van hartritme storingen. Toch kwam het goed met Inge. Zij ging er ook weer vol voor. Het werd een heel bijzondere versie van Dirty. Inge deed het erg goed, een prima optreden. De jury was iets terughoudend maar toch kreeg Inge 23,5 'dirrty' punten.

Misschien wel het beste koppel van Dance Dance Dance: Buddy Vedder en Robin Martens. Zij kregen van juylid Timor de opdracht om een nummer uit de film Fame te dansen. Niet alleen dansen, maar ook acteren is hierbij een vereiste. Laat dat laatste nu totaal geen probleem voor dit dans duo te zijn! Het werd een fantastisch optreden. Geweldige dans, goed verhaal,  werkelijk alles klopte aan dit optreden. Het publiek ging compleet uit haar dak. In totaal kregen Buddy en Robin dan ook 26,5 punten. (De hoogste score tot nu toe).

Na het duo optreden van Jeroen en Dany, mocht Jeroen nu alleen het podium betreden. Hij kreeg een nummer van Justin Timberlake. Hier was de zanger niet geheel blij mee, maar hij deed het wel! Jeroen had overduidelijk plezier in zijn solo dans. Hij wist met gemak het publiek mee te krijgen. De jury was ook aardig positief en beloonde Jeroen dan ook met 23,0 punten. Bij elkaar opgeteld hebben Jeroen en Dany nu op 47,0 punten. 

Nu stonden Ferry Doedens en Inge samen op het podium. Zij dansten alsof hun leven er vanaf hing. Met veel pasjes uit Step Up, hadden zowel Ferry als ook Inge er veel plezier in. Wederom gaf het publiek dit dans duo een staande ovatie. De jury vond het ook weer goed gaan. In totaal kregen Ferry en Inge 24,5 punten. Bij elkaar opgeteld hebben zij nu 48,0 punten.  

Na het optreden van Buddy met Robin, mocht de GTST acteur nu een solo optreden geven. Wederom gaf Buddy een spectaculair optreden. Hij heeft het weer voor elkaar. Met zoveel energie, uitstraling en goede moves wist Buddy iedereen te betoveren. Deze acteur/danser is de beste van deze avond. Niet alleen het publiek ging voor Buddy staan, ook de jury stond op. In totaal kreeg Buddy dan ook 285,5 punten. Bij elkaar opgeteld staan Buddy en Robin nu op 52,0 punten.

Nadat Antje een solo optreden gaf, stond ze nu op het podium met dochter Romy. Zij kregen de opdracht om op het nummer van Beyoncé en Shakira te dansen. Dit vond Romy wel een 'dingetje' maar ze deed het wel! Een geweldige dans die moeder en dochter op een prachtige manier wisten neer te zetten. De jury vond het optreden goed, maar liet dit niet echt zien aan de punten. In totaal kregen Antje en Romy 22,0 punten. Bij elkaar opgeteld staat Antje en Romy nu op 44,5 punten. 

Kees mocht de tweede show afsluiten. Hij kreeg op de opdracht om een nummer van Michael Jackson na te dansen. Zelf had Kees hier veel zin in. Met veel strakke danspassen verraste Kees vriend en vijand met dit optreden. Het publiek ging voor de zoveelste keer uit haar dak. De jury was ook erg enthousiast. De presentator kreeg dan ook 28,0 punten voor zijn optreden. Nu hebben Kees en Annemarie in totaal 51,0 punten. 

Op dit moment staan Buddy en Robin op de eerste plek. De scoren van deze aflevering én die van vorige week zijn bij elkaar opgeteld. Volgende week is de derde aflevering van Dance Dance Dance weer te zien bij RTL 4. In de derde aflevering zal één van de vijf koppels het dansprogramma moeten verlaten. Wie dat zal zijn, zal volgende week zaterdag duidelijk worden. 

Dance Dance Dance is iedere zaterdagavond om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Bekijk Dance Dance Dance terug via TVblik.