Showbizznetwork weekoverzicht - week 37 - 2016

Showbizznetwork weekoverzicht - week 37 - 2016

Geschreven door Daniël Schalk

In week 37 werd bekend dat O’G3NE nog niet is benaderd voor het Eurovisie Songfestival, Carlo’s TV Café mogelijk vroeger gaat beginnen, de Heineken Music Hall een nieuwe sponsor en naam krijgt en dat onder andere Heel Holland Bakt kans maakt op de Gouden Televizier-Ring.

Daarnaast waren in de 37ste week ook de SBS6-advocatenserie Danni Lowinski, de jury van Idols die terugkeert en het geschrapte NPO 1-programma Tot Elkaar Veroordeeld in het nieuws. Lees het belangrijkste nieuws uit de afgelopen week in het ‘Showbizznetwork weekoverzicht’!

Songfestival heeft geen haast voor O’G3NE

O’G3NE is nog niet benaderd voor het Eurovisie Songfestival, dat heeft de meidengroep donderdag gezegd in RTL Boulevard. De naam van O’G3NE wordt al weken genoemd als potentiele Nederlandse inzending voor het Eurovisie Songfestival, maar AVROTORS heeft nog geen contact met ze gezocht.

De zusjes Lisa, Amy en Shelley geven aan wel graag naar het Songfestival toe te willen, maar dat het niet persé volgend jaar al hoeft. Hun tour, die eind september begint, en hun nieuwe album We Got This zijn prioriteit nummer één. “We zijn er op dit moment nog echt compleet niet mee bezig.”

Uitzendtijdstip Carlo’s TV Café nog niet bekend

Carlo’s TV Café begint vanaf het nieuwe seizoen mogelijk vroeger, dat meldt een bron aan Showbizznetwork.nl. De uitzendtijd van het nieuwe seizoen van Carlo’s TV Café is nog niet bekend, omdat het zondagmiddagprogramma van RTL4 misschien ‘iets eerder’ gaat beginnen.

De reden hiervoor is mogelijk de komst van het nieuwe zondagmiddagprogramma Show XL op SBS6. RTL4 wil er nog niets over kwijt. “Maar er gaat binnenkort nog wel een persbericht uit. Daar zal de goede starttijd in staan”, liet een woordvoerster van RTL eerder aan Showbizznetwork.nl weten.

Televizier maakt tussenstand Televizier-Ring bekend

Televizier heeft afgelopen woensdag de tussenstand top-10 voor de Gouden Televizier-Ring 2016 bekendgemaakt. In het RTL4-programma RTL Boulevard werden enkele genomineerden voor de Televizier-Ring overvallen met het feit dat zij nu de grootste kanshebbers op deze publieksprijs zijn.

De top-10 bestaat uit:

  • Beste Zangers
  • Chantal Blijft Slapen
  • Dance Dance Dance
  • Expeditie Robinson
  • Floortje naar het einde van de wereld
  • Geer & Goor: Zoeken een hobby
  • Heel Holland Bakt
  • Moordvrouw
  • Over Mijn Lijk
  • Penoza IV

Heineken Music Hall krijgt een nieuwe naam

De Heineken Music Hall in Amsterdam heet vanaf 1 januari 2017 AFAS Live. Bierbrouwer Heineken was vijftien jaar de sponsor van de concertzaal, maar nu wordt AFAS Software de sponsor. De Amsterdamse concerthal noemt de verandering van hun naam het einde van een tijdperk.

“Vol trots kondigen wij aan dat vanaf 1 januari 2017 de officiële naam van onze venue zal veranderen van Heineken Music Hall naar AFAS Live. Na 15 jaar neemt AFAS Software het naamgevend partnerschap over van Heineken”, schreef de Heineken Music Hall vrijdag op haar website.

En dan ook nog dit..

Afgelopen week werd ook bekend dat Tot Elkaar Veroordeeld met Jan Kooijman met een aflevering is ingekort, SBS6 de stekker uit de advocatenserie Danni Lowinski trekt en Jamai Loman, Eva Simons, Martijn Krabbé en Ronald Molendijk weer terugkeren als juryleden van de talentenjacht Idols.

Dit was het ‘Showbizznetwork weekoverzicht’ voor deze week. Showbizznetwork houdt jou ook de komende week weer op de hoogte van het laatste showbizz-nieuws. Daarnaast vind je op Showbizznetwork.nl ook kritische recensies, bijzondere reportages en de leukste rubrieken.