Televizier haalt Club van Sinterklaas uit verkiezing

Televizier haalt Club van Sinterklaas uit verkiezing

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Het kinderprogramma De Club van Sinterklaas is door Televizier uit de verkiezing voor de Gouden Stuiver gehaald, dat schrijft Jeroen de Goeij, adjunct-hoofdredacteur Televizier, op Televizier.nl. De Club van Sinterklaas was geselecteerd om mee te doen aan de verkiezing voor de tv-prijs.

De Club van Sinterklaas zijn allemaal herhalingen. “Maar wat blijkt? Het betreft oude afleveringen van het programma. Onze Selectie Opperpiet heeft deze fout helaas over het hoofd gezien. Sorry daarvoor! Herhalingen horen niet thuis in de strijd om de Gouden Stuiver”, zegt De Goeij.

De serie over Sinterklaas maakt nu geen kans meer. “Daarom haalt Televizier de herhaling van De Club van Sinterklaas uit de verkiezing. Iedereen die afgelopen weken op De Club van Sinterklaas heeft gestemd, mag zijn/haar stem opnieuw uitbrengen”, vervolgt de adjunct-hoofdredacteur.

De Sint mag wel naar het Televizier-Ring Gala komen. “We begrijpen dat de Sint pas op 12 november ons land bereikt, maar mocht hij stiekem al wat eerder kunnen komen, dan nodigen wij hem bij deze uit voor het gala op 13 oktober. We reserveren voor de zekerheid een mooie stoel voor hem.”

Bekijk het Televizier-Ring Gala op TVblik.nl/amusement-human-intrest/gouden-televizier-ring-gala-2015