Dance Dance Dance: Wie verlaat het danstoneel?

Dance Dance Dance: Wie verlaat het danstoneel?

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Vanavond staan de vijf danskoppels weer recht tegenover elkaar. In de derde aflevering zal de strijd pas goed duidelijk zijn. Aan het einde van de aflevering zal duidelijk worden welk danskoppel het dansprogramma zal moeten verlaten. Alle punten uit de eerste en tweede aflevering tellen mee bij de puntentelling. Na elke dans krijgen de koppels punten van de drie juryleden: Dan Karaty, Igone de Jongh en Timor Steffens.

Na twee afleveringen staan GTST acteurs Buddy Vedder en Robin Martens op de eerste plek. Zij waren vanaf het begin al favoriet voor de winst. In totaal hebben Buddy en Robin al 106,0 punten bij elkaar gedanst. Hiermee laten zij de andere danskoppels ver achter zich. Het verschil met de nummer twee is maar liefst zeven en een halve punt. 

Op de tweede plek staan SBS6 presentator Kees Tol en Annemarie Keizer. Vooral in de tweede aflevering wist Kees iedereen positief te verrassen. Met een dans van Michael Jackson kreeg hij lovende reacties van de jury. Ook wist Kees hierbij veel punten te scoren. In totaal hebben Kees en Annemarie nu 98,5 punten bij elkaar gedanst.

GTST acteur Ferry Doedens en zwemster Inge de Bruijn doen het ook goed. Vooral in de tweede aflevering deed Inge een 'Dirrty' dans. Na twee afleveringen staan Ferry en Inge op de derde plek. In totaal hebben zij nu 95,0 punten bij elkaar gedanst.

Moeder Antje en dochter Romy Monteiro dansen ook de sterren van de hemel. In de tweede afleveringen dansten moeder en dochter als Beyoncé en Shakira. Vooral Romy had hier in het begin even moeite mee. Maar zij wisten een goede act neer te zetten. Maar de punten voor moeder en dochter zijn nog niet zo hoog als die van de andere danskoppels. In totaal hebben Antje en Romy nu 91,0 punten bij elkaar gedanst.

Onderaan in de top vijf staan zanger Jeroen van der Boom en zijn vrouw Dany. Na twee afleveringen staan zij in de 'gevarenzone'. Het verschil met Antje en Romy is op dit moment slechts een halve punt. In totaal hebben Jeroen en Dany nu 90,5 punten bij elkaar gedanst. Nu moeten Jeroen en Dany laten zien wat ze in huis hebben.

Aan het einde van de derde aflevering zal er een danskoppel naar huis gestuurd worden. Welk koppel dit gaat worden is nu nog niet duidelijk. Het lijkt er op alsof het zal gaan tussen Antje en Romy en tussen Jeroen en Dany. Zij hebben op dit moment de minste punten bij elkaar weten te dansen. Wie weet veranderd dit beeld nog. Er moet eerst nog gedanst gaan worden.

Nu zal de dansstrijd echt gaan losbarsten. De vijf koppels willen allemaal maar één ding: door naar de vierde aflevering. Alle danskoppels dansen voor een goed doel. Het winnende danskoppel wint een mooi geldbedrag voor het goede doel waar zij voor dansen. Dit alles is vanavond te volgen vanaf 20.00 uur bij RTL 4.

Dance Dance Dance is iedere zaterdagavond om 20.00 uur bij RTL 4.

Bekijk Dance Dance Dance terug via TVblik.