Dance Dance Dance: De dansstrijd gaat verder

Dance Dance Dance: De dansstrijd gaat verder

Geschreven door Sebastiaan Boers

Vorige week zaterdagavond zagen ruim 1,5 miljoen mensen de derde aflevering van Dance Dance Dance. In deze aflevering moesten zanger Jeroen van der Boom en zijn vrouw Dany het danstoneel verlaten. Zij kregen de minste punten van de drie juryleden. Nu zijn er nog vier danskoppels over die maar wat graag het dansprogramma van RTL 4 willen winnen. 

Alle vier de danskoppels beginnen weer met nul punten. Alle punten uit de eerste drie afleveringen komen daarmee te vervallen. Nu moet iedereen zich opnieuw bewijzen tegenover de drie juryleden. Maar toch is er één danskoppel die enorm populair is bij het publiek én bij de jury. 

Hét populairste danskoppel van dit seizoen zijn Buddy Vedder en Robin Martens. Het duo heeft zich in de eerste drie aflevering keer op keer bewezen. Zij wisten al in drie afleveringen de meeste punten binnen te halen. Zullen zij dit nu weer laten zien? Krijgen zij weer de meeste punten van de juryleden? De twee hebben er samen in ieder geval veel plezier in.

Daarnaast zijn Ferry Doedens en Inge de Bruijn ook op de goede weg. Dit danskoppel heeft ook laten zien dat zij zeker thuishoren in Dance Dance Dance. Maar het harde trainen heeft ook veel geëist. Een paar weken geleden zag de kijker dat Inge naar het ziekenhuis moest vanwege hartritme storingen. Maar toch hebben zij laten zien dat zij enorm goed kunnen dansen.

SBS6 presentator Kees Tol verraste vriend en vijand met zijn dans moves. Hij heeft zich in de afgelopen drie weken enorm weten te ontwikkelen. Samen met zijn beste vriendin, Annemarie Keizer, wist hij ook veel punten van de jury te krijgen. De drie juryleden zijn ook erg te spreken over Annemarie. 'Wees zuinig op haar, je hebt haar nodig' liet jurylid Dan Karaty al weten.

Moeder Antje Monteiro en haar dochter Antje dansen er ook lustig op los. Even was het spannend of zij het danstoneel zouden moeten verlaten. Maar in de derde aflevering dansten zij zich met gemak naar de aflevering van vanavond. Presentator Jandino Asporaat was zeer gecharmeerd van het solo optreden van Romy. Hij raakte er niet over uitgesproken.

Nu gaat de dansstrijd verder. Er zijn nog vier koppels in de strijd. Alle vier danskoppels hebben één gezamenlijk doel: de halve finale halen. In de aflevering van vanavond zal er wederom een danskoppel naar huis gestuurd gaan worden. Maar welk danskoppel zal er vanavond voor het laatst dansend te zien zijn? Elk danskoppel begint weer met nul punten. Het zal hoe dan ook een spannende aflevering gaan worden.

Let's Dance!

Dance Dance Dance is iedere zaterdagavond om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Bekijk Dance Dance Dance terug via TVblik.