The Next Boy/Girl Band: 4U VS GRLBND

The Next Boy/Girl Band: 4U VS GRLBND

Geschreven door Sebastiaan Boers

Nog maar een paar uur wachten en dan start de finale van The Next Boy/Girl Band. In de spannende finale strijden vijf boys en vijf girls voor een plek in de nieuwste boy óf girlband. Na een wekenlange zoektocht bleven er in totaal zes boys en zes girls over.

In de halve finale vielen er één boy en één girl af. Vorige week moest Ken de boyband verlaten. De strijd ging tussen hem en Jeronimo. Bij de girls moest Lois het podium verlaten. Zij kreeg niet genoeg stemmen van de kijker en nam afscheid van de talentenjacht. 

Nu gaat de strijd verder om een plek in de boyband, genaamd 4U. Nu strijden Luca, Tiago, Toon, Jaimy én Jeronimo voor een plek in de boyband. In de boyband is slechts plaats voor vier boys. Wie zal er gaan afvallen? Voor wie valt het doek nu definitief? Wie komen er daadwerkelijk in 4U te zitten?

Boyband 4U zal de strijd aan gaan met de girls van GRLBND. Ook bij de meiden is de strijd nog niet gestreden. In totaal zijn Delany, Denise, Rony, Som en Romy nog in de race voor een plek in de girlband. In de girlband is slechts plek voor vier meiden. Er zal er dus nog één af moeten vallen. Maar welke vier meiden komen er nu daadwerkelijk in de nieuwste girlband van Nederland?

4U:

De kans dat boyband 4U de nieuwste talentenjacht van Nederland gaat winnen is bijzonder groot. De boys hebben meerdere malen laten zien dat zij enorm hard werken aan hun muzikale carriere. Het zou mooi zijn als 4U zal bestaan uit Tiago, Toon, Luca én Jeronimo. Deze vier boys passen zeer goed bij elkaar. Mochten zij daadwerkelijk in de boyband komen, dan moeten zij het opnemen tegen de girlband.

GRLBND: 

In de girlband horen Delany, Denise, Rony én Romy meer dan thuis. Zij zullen de strijd aan gaan met de vier boys van 4U. Maar of de nieuwste girlband ook daadwerkelijk gaat winnen, is nog maar even de vraag. Zij moeten het zien op te nemen tegen de boys. De strijd zal dan pas echt gaan losbarsten.

Wie wint The Next Boy/Girl Band?!

Nederland is na vanavond één boy én één girlband rijker. Maar welke band gaat er met de winst vandoor? Worden het de vier boys van 4U of toch de girls van GRLBND? De muzikale strijd gaat losbarsten. De eindstreep is nu langzaam maar zeker in zicht gekomen. Maar voor wie staat er een mooie muzikale carriere op punt van beginnen? Nog heel even wachten en dan zal de kijker het weten.

De afgelopen weken stond Showbizznetwork stil bij verschillende boy en girlband. Zo verschenen er blogs over Atomic Kitten, One Direction, Sugababes en S Club 7. Welke Nederlandse band kan straks aan dit rijtje worden toegevoegd? De carriere van de nieuwste band van Nederland zal op de voet gevolgd gaan worden.

De finale van The Next Boy/Girl Band is vanavond om 20.30 uur te zien bij SBS6.

Bekijk The Next Boy/Girl Band terug via TVblik.