Toy Story 4 is in de maak

Toy Story 4 is in de maak

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Over twee jaar zijn de favoriete speelgoedfiguren terug. In 2018 zal er dan eindelijk een vierde deel verschijnen van de klassieker Toy Story. Dit nieuws maakte Disney woensdag bekend via Instagram. Het derde deel van Toy Story komt alweer uit 2010.

In het derde deel beleefden cowboy Woody en ruimtevaarder Buzz Lightyear een spannend avontuur. Hun eigenaar Andy stond op het punt om te gaan studeren. Hij had dus geen tijd meer voor zijn speelgoed. Maar hij wilde het wel bewaren op zolder. Toch besloot Andy om zijn favoriete speelgoed, Woody, mee te nemen. 

Helaas liet het allemaal net even anders. Door een vergissing belanden alle speelgoedhelden bij het grof vuil. Hier namen zij geen genoegen mee. Zij besloten om naar een kinderdagverblijf te gaan. Dit leek het paradijs voor het speelgoed. Hoofd van het speelgoed, Lotso de knuffelbeer, wilde het nieuwe speelgoed maar wat graag rondleiden. Dit pakte helaas helemaal verkeerd uit. Na een lange reis kwamen Woody, Buzz en de andere speelgoedfiguren weer thuis bij Andy.

Maar Andy kon zijn speelgoed niet meenemen. Dus besloot hij zijn speelgoed te doneren aan een klein meisje, Bonnie. Zij was dolgelukkig met al het nieuwe speelgoed. Even leek het erop alsof het verhaal nu aan haar einde is gekomen. Totdat Disney met verrassend nieuws kwam.

Het bedrijf maakte bekend dat het vierde deel op 21 juni 2018 zal gaan verschijnen. Ook is het al iets meer duidelijk gemaakt over de inhoud van het vierde deel. Woody wordt weer herenigd met zijn grote liefde Bo Beep, die bekend is van het eerste deel. Er zijn geruchten dat Woody en Bo Beep in het huwelijksbootje zullen treden. Of er echt een huwelijk gaat komen is nog even de vraag. Over ruim twee jaar zal alles op het witte doek te bewonderen zijn.

Voor wie niet twee jaar kan wachten heeft Veronica iets bedacht. Zaterdagavond zendt de commerciële zender namelijk een korte film uit van Toy Story. In Toy Story of Terror komen Woody, Buzz en de andere speelgoedhelden vast te zitten in een auto. Hierdoor moeten zij overnachten in een hotel. Dit hotel is niet zomaar een hotel... het blijft een griezelig hotel te zijn.

Deze speciale Toy Story film is zaterdagavond om 19.30 uur te zien bij Veronica.