Streaming Releases: Narcos, Arrow en Toy Story 4
Bron: Netflix

Streaming Releases: Narcos, Arrow en Toy Story 4

Geschreven door Liam Rensink Laatste update:

Met alle streamingdiensten tegenwoordig is het bijna niet meer bij te houden wat gereleased wordt en wat je écht moet gaan zien. Wij houden je daarom maandelijks op de hoogte van de meest interessante en spraakmakende releases op Netflix, Videoland en Disney+. 

Netflix

Vanaf 13 februari kan iedereen weer genieten van Narcos: Mexico. Na de vier succesvolle seizoenen in Colombia, is de strijd in Mexico nu echt losgebarsten. Dit seizoen is vooral de war on drugs in de jaren tachtig te zien met grote namen uit de Mexicaanse drugswereld, zoals El Chapo. Niet alleen de criminelen zijn de vijand, ook de drugseenheden uit Amerika en het Mexicaanse leger gaan de strijd met het Guadalajara kartel aan.

De op stripheld Green Arrow gebaseerde serie Arrow zal in februari zijn finale beleven op Netflix. Op 3 februari verschijnt de allerlaatste aflevering. In het laatste seizoen van Arrow wordt Oliver geconfronteerd met het grootste gevaar tot nu toe. Golven van anti-matter kunnen de aarde namelijk vernietigen en hij moet het multiversum redden van dit kwaad.

Daarnaast is het vanaf 1 februari weer tijd om weg te zwijmelen bij de Twilight Saga. In deze reeks van 5 films wordt Bella Swan verliefd op Edward Cullen- gespeeld door Robert Pattinson – die een geheim met zich meedraagt: hij is een vampier. Voor Bella is dit geen sta-in-de-weg, zij wil zelf ook wel een vampier worden tot groot ongenoegen van de rest van de vampierwereld. Ook animeliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij de nieuwe releases van Netflix. Zij sloot eerder dit jaar een miljoenendeal met de Japanse Studio Ghibli. Vanaf februari komen er dan ook maar liefst 21 animatieklassiekers online. 

Videoland

Op Videoland staan de releases deze maand in het teken van twee thema’s: Nederlandse series en de liefde. Zo zullen het vervolg op het succesvolle eerste seizoen van Kees & Co, alle 210 afleveringen van Kinderen geen bezwaar en ook het eerste seizoen van de Nederlandse dramaserie Vlucht HS13 – met in de hoofdrol Katja Schuurman – worden toegevoegd aan de streamingdienst. Daarnaast staat vanaf 3 februari seizoen 1 t/m 3 van de Amerikaanse ziekenhuisserie Code Black online. De serie gaat over het fictieve Angels Memorial ziekenhuis, waarin vier eerstejaars artsen in opleiding samen met hun collega’s het moeten zien te redden op een onderbezette, maar drukke spoedeisende hulp. 

De nieuwe comedy-/drama-serie Why women kill speelt zich af in meerdere tijdsperiodes waarin je ziet hoe drie echtgenoten aan hun einde komen na het plegen van overspel. Voor de meer romantische kijkers zijn er vanaf 1 februari genoeg romantische Valentijn-films te zien op Videoland, zoals Can’t buy my love en Sisters of the groom. 

Disney+

De meest noemenswaardige releases op de streamingdienst van Disney zijn Toy Story 4 en Timmy Failure: mistakes were made. In deze laatste volg je een 11-jarige zelfbenoemde detective die samen met zijn beste vriend en zijn denkbeeldige beer het agentschap Total Failures runt.