Recensie: Toppers In Concert 'Christmas Party Of The Year'

Recensie: Toppers In Concert 'Christmas Party Of The Year'

Geschreven door Melissa Hoogwerf Laatste update:

De toppers stonden afgelopen zaterdag in een bomvol Ahoy, met hun kerst editie van Toppers In Concert. Deze avond staat in het teken van kerstmis. Alle kerst liedjes kwamen voorbij. Gerard Joling, René Froger en Jeroen van der Boom staan 20 t/m 24 december nog met dezelfde show in Ahoy Rotterdam!

Opening

De toppers kwamen in style binnen, met een arrenslee. Deze slee kwam uit de lucht. Met het liedje 'Last Christmas' van WHAM! kwamen zij binnen. Wanneer de mannen begonnen te zingen, begon het feest. Heel de zaal had er zin in en iedereen was in de kerst sfeer. Dat het pas 10 december was, was iedereen direct vergeten.

Liedjes

'Christmas Party Of The Year', en dat is het zeker. Alle kerstliedjes zijn voorbij gekomen. Niet alle liedjes werden als origineel gebracht, maar dat vind ik juist het mooie van dit concert. Doordat de liedjes qua muziek zo erg uit elkaar liggen, is deze show voor jong en oud.

Decor

Het decor was groots, mooi en meeslepend. Ahoy Rotterdam was 1 grote kerst stad geworden, met duizenden bezoekers. De organisatie heeft weer alles uit de kast gehaald om er een spetterend optreden van te maken.

Recensent Tamara: "Ik stond naast iemand van 50+, en diegene had het net zo naar zijn zin als een meisje van 10 jaar. Een mooiere manier om het kerstgevoel over te brengen is er niet!"

WILD WEST, THUIS BEST

In 2017 vindt de 13de editie van Toppers in Concert plaats. Toppers in Concert met Gerard Joling, Jeroen van der Boom en René Froger staat volgend jaar in het tegen van het Wilde Westen. Het thema voor Toppers in Concert 2017 is WILD WEST, THUIS BEST, een combinatie van The Worlds Wildest Partysongs en het allerbeste van eigen bodem.

Bronnen: (Charles Batenburg, 2016), (Telegraaf, 2016)