Stevie Wonder en Ariana Grande scoren hit

Stevie Wonder en Ariana Grande scoren hit

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Soulzanger Stevie Wonder en popzangeres Ariana Grande hebben hun krachten gebundeld. De twee doken samen de studio in voor de titelsong voor de nieuwe film Sing. De titelsong van Sing heeft de titel Faith gekregen. Sinds 20 december is de officiële videoclip te bekijken via YouTube. Inmiddels hebben al meer dan 600.000 mensen deze videoclip bekeken.

Naast de officiële videoclip, is er ook een videoclip met fragmenten uit Sing zelf. Deze kleurrijke videoclip is al door meer dan één miljoen mensen bekeken. In deze videoclip zijn veel hoofdrolspelers te zien uit Sing. De film Sing verteld het verhaal over Buster Moons. Hij heeft een nieuw idee voor zijn theater; een zangwedstrijd. 

Veel dieren willen maar één ding; doorbreken. Het ene talent na het andere doet dan ook auditie. Maar Buster wil alleen het beste van het beste. Helaas loopt het vervolg van de audities niet helemaal zoals Buster het zou hopen. Net wanneer alles dreigt mis te lopen, lijkt er toch licht te verschijnen aan de horizon. Muziek, vertrouwen en geloven in jezelf, dat zijn de drie begrippen die sterk naar voren komen in Sing.

De muzikale en vooral swingende film Sing is nu in veel bioscopen te zien.

Lees de filmrecensie van Sing hier nogmaals terug.

Bekijk hierover onder de videoclip van Stevie Wonder en Ariana Grande - Faith:

https://www.youtube.com/watch?v=hNMMN46uFCc

Afbeelding: YouTube

Bekijk het dossier van Stevie Wonder op TVblik.nl