Ricky Martin neemt duet op met Delta Goodrem

Ricky Martin neemt duet op met Delta Goodrem

Geschreven door Sebastiaan Boers

Een zomerhit scoren midden in de winter. Dat is iets wat niet snel voorkomt. Maar toch is het latin zanger Ricky Martin meer dan gelukt. Samen met rapper Maluma nam hij het nummer Vente Pa' Ca op. In Nederland is het pas sinds een paar weken een hit. Dit kwam mede door radiozender Qmusic. Vente Pa' Ca werd door de luisteraars meerdere malen repeat. Door de vele repeats kwam het zomerse nummer vaker op de radio.

Naast de Spaanstalige versie, is er nu ook een Engelstalige versie. De titel is gelijkt gebleven, Vente Pa' Ca. Maar dit maal heeft Ricky de rapper Maluma ingeruild voor een zangeres. Niemand minder dan Delta Goodrem is op de Engelstalige versie te horen. Het nummer is sinds 27 december te beluisteren via YouTube. Inmiddels hebben al meer dan 35.000 mensen dit gedaan. Het duet van Ricky en Maluma is al door meer dan 300 miljoen mensen bekeken en beluisterd. 

Ricky en Delta kennen elkaar onder andere van The Voice. Zij zaten meerdere seizoenen samen in de jurystoelen van The Voice of Australië. Naast elkaars concurrent, vonden zij het ook tijd om een duet samen op te nemen. Het is niet voor de eerste keer dat de twee samen te horen zijn. Ruim een jaar geleden waren de twee ook al samen te horen.

Voor een grote tour van Ricky, was Delta een special guest. Zij besloten om het nummer Nobody Wants To Be Lonely samen te zingen. Officieel heeft Ricky dit nummer uitgebracht met zangeres Christina Aguilera. Of het nieuwste duet tussen Ricky en Delta ook in Nederland uitgebracht gaat worden is nog niet bekend gemaakt.

Beluister hieronder de samenwerking tussen Ricky Martin en Delta Goodrem:

https://www.youtube.com/watch?v=0vzw813fNow

Afbeelding: YouTube