Twee miljoen views voor Delta Goodrem

Twee miljoen views voor Delta Goodrem

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

De Australische zangeres Delta Goodrem heeft weer een mijlpaal bereikt. Haar videoclip Wings is op YouTube meer dan twee miljoen keer bekeken. In totaal hebben inmiddels 2.018.847 mensen deze videoclip bekeken. De video staat al sinds 7 augustus 2015 online. Het nieuws van de magische twee miljoen views maakte de zangeres zelf bekend via haar Facebookpagina.

In Nederland is Delta niet zo heel bekend. Haar allereerste single Born To Try werd een bescheiden hit. Deze single stond op het debuut album Inoccent Eyes. Op dit album stonden ook de singles Lost Without You en Inoccent Eyes. Deze nummers werden ook in Nederland uitgebracht, maar helaas werden dit ook geen grote hits. 

Daarna bleef de zangeres doorgaan met zingen. Maar richtte zich meer op haar thuisland Australië. Toch heeft Delta ook buiten haar thuisland een enorm bereik. Een van haar laatste singles was het nummer Wings. Dit nummer werd ook gebruikt in de natuurserie Life Story. Dat was een mooie combinatie; de prachtige beelden van de natuurserie en de prachtige stem van Delta.

Naast zingen is Delta ook jurylid in de Australische versie van The Voice. Samen met Joe Madden, Jessy J en Ronan Keating vormt Delta de jury van het huidige seizoen. Maar ook sterren als Kylie Minogue, Ricky Martin, Will. I. Am en Seal hebben al eens plaats genomen in de draaiende stoelen.

Wings heeft inmiddels ook al een opvolger gekregen. De nieuwste single van Delta heeft de titel Dear Life gekregen. Deze single heeft nog geen officiële videoclip. Daar is de zangeres momenteel druk mee. Op YouTube worden steeds stukjes hiervan online gezet.

Het nummer Wings heeft een mooie boodschap gekregen. Iedereen verdient een tweede kans is een zin die vaak terugkeert in het nummer. Iedereen kijkt naar een nieuwe horizon. Deze horizon ligt soms dichterbij dan je soms zou denken. Wings is een prachtig nummer met een goede melodie. Of Wings ook in Nederland uitgebracht gaat worden is nog niet bekend gemaakt.

Hieronder is de videoclip van Delta Goodrem's Wings te bekijken:

https://www.youtube.com/watch?v=z1A2Ow7sGo0