De Dino Show met John Williams, De Toppers en Bollebof

De Dino Show met John Williams, De Toppers en Bollebof

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Deze week heeft De Dino Show een oranje thema. De sketches, waaronder FC Kip, staan in het teken van Koninginnedag. Te gast zijn presentator John Williams, De Toppers en rapper Bollebof. Zij nemen plaats op de rode bank van Jandino Asporaat.

 

John Williams is de grote liefde van Jandino’s alter ego Judeska. Merkt hij daar ook iets van in het dagelijks leven? Bollebof zingt, rapt en acteert. In De Dino Show laat hij een verborgen talent zien. En de concerten van De Toppers komen er weer aan, deze keer met het thema ‘1001 Nacht’. Jandino speelt een spel om te zien hoe goed ze elkaar kennen.

 

De gesprekken worden afgewisseld met hilarische filmpjes, waaronder het populaire ‘FC Kip’; het beruchte kiprestaurant met Judeska achter de toonbank. Churandy Martina en Royston Drenthe zijn deze week ook terug!

 

De Dino Show

De Dino Show is een eigenzinnige, energieke en brutale show. Jandino ontvangt iedere week bekende Nederlanders. De show gaat nu het vierde seizoen in en is niet alleen een succes op televisie. De belangstelling om als publiek aanwezig te zijn is enorm en De Dino Show is een hit op social media. De diverse filmpjes zijn meer dan een miljoen keer bekeken op YouTube.

 

Over Jandino

Jandino Asporaat (1981) is een geboren comedian en showman. Daarnaast schrijft, zingt en danst hij. Zijn stijl wordt omschreven als grappig en charmant. Jandino toert op dit moment door het land met zijn vierde theatervoorstelling ‘De Revue’. Eerder stond hij op de Nederlandse podia met 'Antilliaanse Pot’, ‘Buena Vista’ en ‘Laat ze maar komen’. Jandino is daarnaast regelmatig te zien in comedyclubs, op festivals en bij evenementen.

 

De Dino Show wordt geproduceerd door Men At Work TV Produkties in Rotterdam.