Showbizznetwork weekoverzicht - week 9 - 2017

Showbizznetwork weekoverzicht - week 9 - 2017

Geschreven door Daniël Schalk

Iedere zondag blikt Showbizznetwork terug op de voorbije week in het ‘Showbizznetwork weekoverzicht’. In de negende week van 2017 presenteerde O’G3NE hun Songfestival-nummer ‘Lights and Shadows’ en kwam tv-zender RTL5 met groot nieuws over Expeditie Robinson.

Daarnaast waren afgelopen week ook Reinout Oerlemans, die weer een programma gaat produceren in Nederland, en de spraakmakende RTL5-show Adam Zkt. Eva in het nieuws. Lees het belangrijkste showbizznieuws uit de afgelopen week in het ‘Showbizznetwork weekoverzicht’.

Onbekende Nederlanders in Expeditie Robinson

Aan het nieuwe seizoen van het RTL5-programma Expeditie Robinson doen ook onbekende Nederlanders mee. RTL heeft afgelopen maandag de inschrijving geopend op haar website. In het nieuwe seizoen strijden vier onbekende Nederland individueel tegen bekende Nederlanders.

Tot maandag 20 maart kan iedereen boven de 18 jaar zich aanmelden om deel te nemen aan het programma. Uit alle aanmeldingen worden 100 mensen geselecteerd. Zij moesten zich bewijzen tijdens het Expeditie Robinson survival weekend. Vier mensen worden uiteindelijk uitgekozen.

O’G3NE naar Songfestival met ‘Lights and Shadows’

O’G3NE vertegenwoordigt Nederland op het Songfestival met het nummer ‘Lights and Shadows’. De meidengroep presenteerde hun Songfestival-nummer afgelopen vrijdag in Amsterdam. Het nummer ‘Lights and Shadows’ is een opbouwende powerballad en is een ode aan de zieke moeder van de drie zussen. 

Showbizznetwork TV komt vanaf aanstaande maandag, 6 maart, met de rubriek Songfestival Update. In de rubriek komt het laatste nieuws over het Songfestival aan bod. Alles over het nummer van O’G3NE en ander Songfestival-nieuws hoor je maandag om 16:00 uur op onze site.

Inge de Bruijn en ‘Oh Oh’ Tony in Adam Zkt. Eva VIPS

Olympisch kampioene Inge de Bruijn en realityster Tony Wyczynski, beter bekend als Sterretje uit Oh Oh Cherso, doen mee aan het VIP-seizoen van Adam Zkt. Eva. In het VIP-seizoen van het spraakmakende RTL5-programma gaan bekende Nederlanders naakt daten met onbekende Nederlanders.

Ook Cassius Verbond van de boyband B-Brave, musicalactrice Chaira Borderslee, presentator en acteur Curt Fortin en realityster Kasia Dolkowska doen mee aan Adam Zkt. Eva VIPS. Het VIP-seizoen van Adam Zkt. Eva wordt gepresenteerd door Dennis Weening, die de zieke Nicolette Kluijver vervangt.

Jinek maakt kans op Gouden Televizier-Ring 2017

Eva Jinek maakt kans op de Gouden Televizier-Ring 2017. Samen met Celblok H (SBS6), DREAM SCHOOL (NTR), KLEM (VARA) en The Amsterdam Project (RTL4) is de talkshow Jinek (KRO-NCRV) na de tweede kwalificatieronde direct geplaatst op de selectielijst van de Gouden Televizier-Ring 2017.

Tijdens de eerste kwalificatieronden plaatsten Dance Dance Dance (RTL4), Dokter Tinus (SBS6), Expeditie Robinson (RTL5), Heel Holland Bakt (Omroep MAX) en Zondag met Lubach (VPRO) zich al op de selectielijst. Ook zij maken kans op de Televizier-Ring, die in oktober 2017 wordt uitgereikt.

Reinout Oerlemans maakt programma voor RTL4

Reinout Oerlemans, de oprichter van Eyeworks, gaat weer een programma produceren in Nederland. Voor RTL4 werkt de producent aan het programma Groeten uit 19xx, waarin BN'ers worden teruggebracht naar het jaar dat ze twaalf waren. Eyeworks werd in 2014 verkocht aan Warner Bros.

De BN’ers die meedoen aan het programma nemen met hun gezin hun intrek in een woning die de sfeer ademt van die tijd, inclusief het media-aanbod, levensmiddelen en kleding. Het programma wordt geproduceerd door Lecter Media, het bedrijf waar Oerlemans onderdeel van uit maakt.

Dit was het ‘Showbizznetwork weekoverzicht’ voor deze week. Showbizznetwork houdt jou ook de komende week weer op de hoogte van het laatste showbizz-nieuws. Daarnaast vind je op Showbizznetwork.nl onder de naam SBNW+ nog veel meer, zoals columns, recensies, blogs, rubrieken en interviews.