Showbizznetwork weekoverzicht - week 11 - 2017

Showbizznetwork weekoverzicht - week 11 - 2017

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Iedere zondag blikt Showbizznetwork terug op de voorbije week in het ‘Showbizznetwork weekoverzicht’. In de elfde week van 2017 maakte Nicolette Kluijver het nieuws bekend dat zij schoon is verklaard en keken er veel mensen naar de uitslagenavond op NPO 1 en RTL4.

Daarnaast waren afgelopen week ook dj Nicky Romero, die een eigen programma krijgt op radiozender SLAM!, en de Nationale Actiedag van Giro555 voor hongersnood in het nieuws. Lees het belangrijkste showbizznieuws uit de afgelopen week in het ‘Showbizznetwork weekoverzicht’.

RTL5-gezicht Nicolette Kluijver schoon verklaard

Nicolette Kluijver is schoon verklaard. “Ik ben officieel schoon!! De kanker is weg! Het is een gevecht geweest maar ik wist dat ik kon winnen”, scheef Kluijver vrijdag op Facebook. Nicolette ligt nog in het ziekenhuis, maar is dolblij met het nieuws. “Maar met dit nieuws kan ik de wereld weer aan.”

RTL maakte een maand geleden, op 22 februari, bekend dat Kluijver al haar werkzaamheden bij de zender per direct stil legt, omdat er een voorstadium van longkanker was geconstateerd bij de presentatrice. “De kans op genezing is groot, maar het zal een lange weg worden”, zei Nicolette toen. 

Veel kijkers voor uitslagenavond op NPO 1 en RTL4

Er keken woensdagavond 1.935.000 mensen (44,1 procent marktaandeel) naar de uitslagenavond van de NOS op NPO 1. Ook RTL4 trok veel kijkers met hun verslag van de uitslagen van de Tweede Kamerverkiezingen. De RTL: De Uitslagenavond trok 817.000 kijkers (17,2 procent marktaandeel).

Terwijl de NOS vooral de uitslagen doornam en de lijsttrekkers aan het woord liet, sprak Humberto Tan op RTL4 met veel verschillende prominente gasten. Tegenover de uitslagenavonden van de NOS en RTL4 trok SBS6 met de start van Hart in Aktie 646.000 kijkers (9,7 procent marktaandeel).

Nicky Romero krijgt eigen programma op SLAM!

Nicky Romero krijgt een eigen programma op radiozender SLAM! De dj is elke vrijdag- op zaterdagnacht te horen vanaf 0:00 uur met zijn programma Protocol Radio. Daarmee wordt hij onderdeel van de populaire SLAM! Mixmarathon, het podium voor de grootste dj-talenten.

Naast Oliver Heldens, Don Diablo, W&W, Dimitri Vegas & Like Mike, Sam Feldt, Mike Williams, Firebeatz, R3hab, Franky Rizardo en Sander van Doorn is Nicky Romero de volgende grote naam met een eigen programma op de vrijdag van SLAM! Romero is ‘ontzettend blij’ met zijn eigen radioshow.

Nationale Actiedag voor hongersnood op televisie

Giro555 komt met de Actie Vijfdaagse voor de Nationale Actie Help Slachtoffers Hongersnood, die zal worden afgesloten met een Nationale Actiedag. De Nationale Actiedag, die plaatsvindt op woensdag 29 maart, zal worden ondersteunt door verschillende Nederlandse radio- en televisiezenders.

Giro555 roept iedereen op om tijdens de Actie Vijfdaagse massaal in actie te komen. De samenwerkende hulporganisaties kondigen twee weken terug de Nationale Actie af. In Jemen, Noordoost-Nigeria, Zuid-Soedan en Somalië zitten 20 miljoen mensen op de rand van hongersnood.

Dit was het ‘Showbizznetwork weekoverzicht’ voor deze week. Showbizznetwork houdt jou ook de komende week weer op de hoogte van het laatste showbizz-nieuws. Daarnaast vind je op Showbizznetwork.nl onder de naam SBNW+ nog veel meer, zoals columns, recensies, blogs, rubrieken en interviews.