Gordon gaat trouwen in nieuwe tv-show

Gordon gaat trouwen in nieuwe tv-show

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Gordon gaat via een nieuw televisie programma op zoek naar zijn ideale man. Dat heeft de diva laten weten in De Telegraaf. Aan het einde van de show is het de bedoeling dat Gordon met de winnaar in het huwelijks bootje stapt. "Ja, we gaan het helemaal serieus aanpakken"

"Het slot van de serie is een echt wettig huwelijk, dat wordt gesloten door een officiële trouwambtenaar met alles erop en eraan.” Zo laat Gordon weten in De Telegraaf.

Volgens Gordon word het programma niet in scene gezet en gaat hij serieus opzoek naar de liefde van zijn leven. "Ik ga op tv nu serieus op zoek naar een man met wie ik de rest van mijn leven wil delen. En mocht dat na een tijdje anders uitpakken, wat ik natuurlijk niet hoop, dan zal er dus ook officieel moeten worden gescheiden. Op dit moment zijn we druk bezig met het ontwikkelen van dit programma."

Gordon is nu drie jaar single en hij vind het tijd worden voor een man in zijn leven. Hij neemt het programma dan ook heel serieus. "Dat blijkt ook wel uit de invulling, zoals we die tot nu toe hebben. Een stel deskundigen gaat op basis van wetenschappelijk onderzoek op zoek naar wat geschikte partners."

Het programma waarin Gordon opzoek gaat naar een man is het in najaar te zien bij RTL4

Bekijk Gieren met Goor op TVblik.nl/gieren-met-goor

Foto: RTL/William Rutten