Geen vervolg voor realityserie van Jacob uit B&B Vol Liefde
Bron: Videoland

Geen vervolg voor realityserie van Jacob uit B&B Vol Liefde

Geschreven door Redactie

De Videoland-serie De Ware Jacob krijgt geen tweede seizoen. In de realityserie werd Jacob uit B&B Vol Liefde vorige zomer gevolgd. Jacob liet zien hoe het met hem gaat na zijn deelname aan B&B Vol Liefde. RTL heeft besloten om het voorlopig bij één seizoen te houden. Dat laat RTL aan Showbizznetwork.nl weten.

Jacob deed in 2021 mee aan het eerste seizoen van B&B Vol Liefde. In zijn bed and breakfast in Portugal kreeg Jacob de vrijgezelle vrouwen Monica, Jennie, Anita en Sigrun op bezoek. Het was geen succes, want Jacob bleef alleen achter. Aan het begin van De Ware Jacob had Jacob een vriendin, maar dit liep stuk.

Deze zomer gaan opnieuw vrijgezelle B&B-eigenaren op zoek naar de liefde in alweer het derde seizoen van B&B Vol Liefde. De nieuwe reeks wordt op vrijdag 7 juli afgetrapt met een Hoe is het nu met?-aflevering, waarin presentator Art Rooijakkers langs gaat bij de deelnemers van het vorige seizoen.

B&B Vol Liefde is vanaf maandag 10 juli, iedere werkdag, om 20:30 uur te zien op RTL4. Niks missen en meepraten over B&B Vol Liefde 2023? Word lid van onze Facebook-groep!